Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ansigtsscrub

Ansigtsscrubs er en yderst effektiv hjælper, hvis du ønsker at holde din hud sund, ungdommelig og frisk. Scrubben eksfolierer og renser huden fri for døde hudceller, så den føles frisk og efterlades med en fornyet glød. Se udvalget af ansigtsscrubs herunder fra en lang række populære mærker, og find den scrub, der passer til dit behov.

1 til 36 af 68

Side

af 2

Side

af 2

Ansigtsscrub - hvad er det?

Når emnet falder på ansigtspleje, har du sikkert hørt om ansigtsscrub, rensescrub og face scrubs. Men hvad er en scrub til ansigtet egentlig? En ansigtsscrub er et renseprodukt med en form for korn, der er fremstillet til at fjerne snavs og døde hudceller fra dit ansigt. Så simpelt er det. Når man renser huden fra gamle hudceller, også kaldet eksfoliering, minimerer man tilstoppede porer og derved irritation, hudorme og bumser. Forskellen fra en scrub til kroppen er, at en ansigtsscrub er mere skånsom, da huden i ansigtet er mere sensitiv end på kroppen. En god ansigtsscrub er derfor også et vigtigt element i hudpleje til mænd og kvinder.

Hvordan bruger man ansigtsscrub?

Når man taler om hudplejerutiner, er der nogle trin, som er essentielle. Herunder ligger eksfoliering af ansigtet - altså en ansigtsscrub.

De vigtigste steps i en ens rutine til ansigtspleje:

• Afrensning morgen og aften

• Scrub/eksfolering 1-3 gange ugentligt

• Ansigtscreme morgen og aften

De ovennævnte punkter er, hvad man som minimum skal tage sig af, hvis man ønsker gode resultater. Det er gældende både for mænd og kvinder. Mange spørger til ansigtsscrub og hvor ofte man skal bruge den, hvorimod mange allerede ved, at man skal afrense og fugte sin hud hver dag.

Efter ansigtet er renset, er det afhængigt af, hvilken ansigtsscrub du har valgt at bruge, hvordan du gør. Men sørg altid for at dit ansigt er fugtet med lunkent vand, hvorefter du masserer ansigtsscrubben ind i huden med cirkulærer bevægelser. Når hele ansigtet har fået en tur, skal scrubben skylles af med vand. Afslut med koldt vand for igen at lukke porerne.

Hvilken ansigtsscrub skal jeg vælge?

Når eksfoliering nu alligevel er blevet en del af din hudplejerutine, kan du lige så godt finde den bedste ansigtsscrub til dig. Men hvordan finder du den rigtige ansigtsscrub til din hudtype? Det har nemlig stor betydning for din hud, hvilken type korn der bruges til at eksfoliere med. Størrelsen og mængden af kornene i produktet har ikke den store betydning, så du kan bare vælge den, du bedst kan lide. Til gengæld er det formen af de korn din scrub har, som der gør en forskel. Det er bedst, hvis du vælger en scrub, der ikke har korn, som er uregelmæssige i formen, da du kan komme til at ridse din hud med disse. Hvis du ridser din hud, kan det lede til uren hud og andre irritationer. Vælg derfor helst en ansigtsscrub med korn, der er afrundede i kanten.

Et af de bedste ansigtsscrubs du kan vælge er Ecooking ansigtsscrub, som også kan bruges som fugtgivende maske, hvis du lader den sidde i et lille stykke tid efter, at du har masseret scrubben ind i huden. En anden ansigtsscrub-klassiker er Cliniques 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula. Den kan bruges på alle hudtyper og giver et effektivt resultat. Det er også værd at nævne Dermalogicas Daily Microfoliant, når vi taler om eksfoliering. I stedet for at være flydende er denne variant pulver, som du selv laver til en paste, når den blandes med vand. Produktet er så mildt, at det kan anvendes på daglig basis, og det efterlader huden med en klar og glat finish. Af andre populære brands der laver gode ansigtsscrubs, kan Formula 10.0.06, Formula 10.0.06, Madara og Raunsborg også nævnes.

Hvor finder jeg ansigtsscrubs?

Det er blevet rimelig klart for os, at eksfoliering af vores ansigter, er en vigtig del af ens hudplejerutiner. Ligesom at en bodyscrub er god for kroppen, så alle de døde hudceller kan blive vasket væk. Vi har også fået på det rene af ansigtsscrubs ikke bare bliver kaldet scrubs til ansigtet, men også kaldes for face scrub, eksfoliant, rensescrubs, osv. Så det er ikke altid nemt at navigere rundt i universet af scrubs. Signatura har et bredt udvalg inden for ansigtsscrubs, som passer til alle hudtyper, men også tilpasset et særligt behov.