Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Raunsborg

Raunsborg er et anerkendt dansk hudpleje-brand, hvis varemærke er at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

1 til 36 af 62

Side

af 2

Side

af 2

Nordisk skønhed - helt enkelt

Raunsborg er et anerkendt dansk hudpleje-brand, hvis varemærke er at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Historien bag Raunsborg

Samarbejdet mellem familiefirmaet Plum A/S og modeekspert Jim Lyngvild startede i 2011. Sammen har de udviklet en unik skønhedsserie, der er som skabt til den sarte, nordiske hud.

Grundlaget for Raunsborg er fundet i Flora Danica, den gamle bog om nordiske planter fra 1648. Her har Jim Lyngvild fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster.

I tæt parløb med Plum A/S, som de seneste 45 år har produceret hudplejeprodukter af høj kvalitet, har Jim Lyngvild haft fingrene helt nede i teknologien og sat sine fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter.

De populære produkter fra Raunsborg

Raunsborg har skabt 3 skønhedsserier inspireret af rigdommene i den nordiske natur. Hudplejeprodukterne fra Raunsborgs er udviklet ud fra visionen om at skabe virksomme og milde skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten og samtidig gør den daglige hudpleje enkel og overskuelig. Produkterne kan bruges til alle hudtyper. De tre serier er:

Raunsborg Nordic, der er en skønhedsserie med milde dufte. Raunsborg MAN, med hudpleje & dufte til den maskuline hud. Og Raunsborg Sensitive, som er en parfumefri skønhedsserie.

De absolutte bestsellers fra Raunsborg

Raunsborgs bedst sælgende parfumer er til mænd 793 Year Of Legends og til kvinder Pink Rose.

793 Year Of Legends er inspireret af vikingernes vilde livsstil og den frie natur. 793 Year Of Legends er en elegant og maskulin duft med topnoter af citrus, bark og friske urter, der følges af dybe undertoner af læder, nelliker og fyr.
Pink Rose er en feminin og mild parfume, hvor vilde roser danner udgangspunktet for en skøn blomsterrig duft, der både er let og elegant på samme tid.

Besøg producentens hjemmeside: Raunsborg