Beauté Pacifique Crème Paradoxe 50 ml.

Om produktet

Beaute Pacifique Creme Paradoxe Anti-Age er en effektiv dagcreme der bekæmper solskader og aldersforandringer. Se tilbud på Creme Paradoxe hos Signatura!
Spar 14%

Special Price 39000

Normalpris i "butikkerne" 45500

På lager, 1-3 dages levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Beaute Pacifique Creme Paradoxe Anti-Age 50 ml - Effektiv foryngende dagcreme


Beauté Pacifique Paradoxe
er en virkelig populær anti-age dagcreme. Den foryngende effekt du får ved brug af Paradoxe, er der ikke mange anti-age produkter der kan matche og det er derfor så mange danskere sværger til denne dagcreme. Her på Signatura kan vi ikke give dette skønhedsprodukt andet end vores varmeste anbefalinger.

En af grundende til at Créme Paradoxe er så effektivt, er indholdet af Procynidin og Resveratrol – to højaktive stoffer der udsætter aldersprocesserne, forebygger og bekæmper rødme, reparerer solskader og genskaber en sund hud. Samtidig tilføres huden hele tre former for A Vitamin, der er er optimeret til at forberede huden, før Beauté Pacifique Super 3 Booster bruges om natten. Samspillet mellem disse to foryngende produkter giver et helt fantastisk resultat og forbedrer mærkbart hudens indre struktur.

Créme Paradoxe har også ingredienser der virker karsammentrækkende – og fordi cremens konsistens er så smidig, passer den godt til alle hudtyper. Paradoxe har en dejlig let duft, der gør at du ikke har det mindste imod at tage den på dagligt.

Der bliver anvendt helt ny opdagede virkemidler, fra medicinsk forskning, i dette produkt. Beauté Pacifique Paradoxe er altså et top professionelt skønhedsprodukt og kan virkelig kaldes et gennembrud indenfor avanceret hudpleje.

For den bedste virkning påføres cremen på afrenset hud. Dette giver maksimal penetration for der effektive virkemidler og forøger den foryngende effekt.

Vi opsummere lige hurtigt de særlige fordele ved brug af Créme Paradoxe:

  • Din hud bliver stimuleret og repareret – hver eneste dag
  • Du vil opleve at din hud bliver langt sundere og glat som silke
  • Aldersforandringer og solskader bliver bekæmpet i stor stil – Stor anti-age effekt
  • Bekæmper tynd hud og forøger hudens tykkelse
  • Huden får en mere ensartet overflade og pigmentering 

Mange danskere har allerede nydt godt af de næsten medicinske egenskaber og den foryngende effekt ved Beauté Pacifique Créme Paradoxe, så hvorfor ikke starte på vejen mod yngre hud i dag? 

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Crème Paradoxe 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.