Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

BaByliss Creative Oval Krøllejern C440E

Om produktet

Creative Oval Krøllejern C440E fra BaByliss er et ovalt og keramisk krøllejern med guldbelægning, som skaber smukke og naturlige krøller med 3 temperaturindstillinger.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Krøllejern m. keramisk guldbelægning
Creative Krøllejern C440E fra BaByliss er et keramisk krøllejern i et ovalt design, der er ideelt til at skabe naturlige og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på ultrakort tid og er nemt at anvende.

Krøllejernets keramiske guldbelægning er nænsom mod håret sikrer en ensartet varmefordeling og glider let gennem håret med minimal slitage. Håret efterlades med en silkeblød og blank overflade uden krus på grund af jernets ioniske effekt.

Creative Krøllejern C440E kan anvendes i alle hårtyper og længder. Creative Krøllejern C440E har en jævn varmefordeling der sørger for holdbare og ensartede krøller.

Krøllejernet har 3 temperaturer: 160180 og 200 grader så det matcher alle hårtyper. Krøllejernet har en keramisk, guldbelagt spole, der har et ovalformet design.

Derudover har Creative Krøllejern C440E en indbygget auto-sleep funktion der gør at jernet automatisk slukker efter 60 minutter.

Krøllejernet er udstyret med en 180 cm. lang drejeledning og en kold plastikspids, der er nem at holde ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, som sørger for et sikkert og godt greb.

Det unikke stylingjern er desuden udstyret med en safety-lockindbygget bordstøtte og et LED display, som viser temperaturen under brug.
Velegnet til alle hårtyper

Derfor skal du vælge BaByliss Creative Oval Krøllejern C440E
  • Keramisk og ovalt krøllejern
  • 3 temperaturindstillinger
  • Til alle hårlængder og typer
Anvendelse
Drømmer du om flotte bløde krøller i dit hår, er Creative Krøllejern C440E fra BaByliss det ultimative musthave for dig.

Det keramiske krøllejern har et perfekt ovalt design, der gør det nemt for dig at skabe smukke naturlige krøller med en silkeblød og glansfuld finish. Anvend BaByliss Creative Krøllejern C440E i tørt hår.

Tag en hårlok på ca. 2 cm og sno den om krøllejernet. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af, og sidder i kort tid, inden den rulles ud igen. Gentag denne proceduren med resten af håret.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Creative Oval Krøllejern C440E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.