Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E

Om produktet

Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E fra BaByliss er et automatisk keramisk krøllejern, der skaber smukke krøller med de to hoveder, der gør at du kan skabe volume og bølger eller stramme krøller.

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 40%

Special Price 77900

Normalpris i "butikkerne" 129900

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Unik og automatisk krøllejern
BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E er et unikt krøllejern, der laver alt arbejdet for dig. Det specielle krøllejern suger selv en hårlok ind i maskinen, hvor den få sekunder efter frigiver en smuk og perfekt krølle.

Det unikke krøllejern krøller automatisk dit hår med præcis den størrelse du ønsker. Jernet kommer med to aftagelige hoveder på 25 mm og 35 mm, som er perfekt hvis du vil skifte imellem store og voluminøse krøller eller stramme slangekrøller.

Gør det let at lave krøller med dette automatiske krøllejern, der suger en hårlok ind i kammeret, og kort efter frigiver en perfekt krølle. Brug 25 mm for en stram krølle og brug 35 for volume og større krøller.

BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern er designet med en retningsindstilling, som gør at du kan vælge hvilken vej dit hår krølles. Gør det let at indramme dit ansigt med smukke krøller, der enten krøller til højre, venstre eller skiftevis.

Forkæl dig selv og undgå at brænde dig på et varmt krøllejern med BaByliss Curl Secret Ionic, som benytter sig af ionfunktionen, der bidrager til glansfuldt hår og et krusfrit resultat.

Det unikke krøllejern er designet med flere temperatur- og tidsindstillinger, alt efter hvilken type krølle du ønsker og din hårtype:
25 mm: For stramme krøller, tid 10-12-14 sekunder; 210°C- 230°C
35 mm: For volume og større krøller, tid 8-10-12 sekunder; 190°C – 210°C

Den keramiske belægning sikre dig et flot og glansfuldt resultat, mens den automatiske slukning sikre at jernet slukker, hvis du skulle glemme det.
Velegnet til alle hårtyper

Derfor skal du vælge BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E
  • Krøller automatisk håret
  • Med to aftagelige hoveder til forskellige størrelse krøller
  • Med forskellige temperatur og tidsindstillinger
Anvendelse
Hvis du ønsker smukke og definerede krøller med et automatisk krøllejern, der gør alt arbejdet for dig og efterlader dit hår glansfuldt og krusfrit, er dette krøllejern lige noget for dig.

Start med at børste dit hår godt igennem, så håret er fri for løse hår og uglereder. Tag derefter en lille lok hår og hold ALTID Curl Secret med den keramiske mølle mod hovedbunden og lok krøllejernet om krøllen.

Alt efter hvilket aftagelige hovede du bruger og din hårtype, længde og tykkelse tager det forskellig tid og varme. Følg derefter den medfølgende brugsanvisning og guide.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.