Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

BB Cream

Når vi snakker pæn hud i ansigtet, er der nemlig ingen vej udenom BB creme. Udforsk det store udvalg her på Signatura, hvor du altid kan regne med god kvalitet til rimelige priser!

Filtreret efter

1 til 36 af 56

Side

af 2

Side

af 2

Oplev BB Cream på eget ansigt

Okay, normalt snakker man om at prøve ting på egen krop – Men det ville altså kræve lidt for meget BB cream! Derfor holder vi os her til ansigtet og det er jo også der hvor flot hud er vigtigst. Når vi snakker pæn hud i ansigtet er der nemlig ingen vej udenom BB creme. Det er et produkt der de seneste år har taget Asien med storm. Nu er sensationen dog også kommet til Vesten og du har helt sikkert hørt rygterne. Koncepter med BB Cream er faktisk ret gammelt – Dens historie går faktisk mere end 50 år tilbage i tiden, hvor en tysk dermatolog skabte det første udkast. Cremen var beregnet til pleje og behandling af rødmen efter behandlinger. Der skulle dog gå nogen år før BB cream rigtig slog igennem, hvilket var da produktet ramte Korea. Korea, Japan og Kina er kendt for deres ihærdige søgen efter perfekt ansigtshud og her var BB cremen som sendt fra himlen. I Europa har vi længe skævet til de japanske skønhedsprodukter og nu ser vi også BB creme indtage det danske marked i stor stil. Det kan vi godt forstå her hos Signatura! Vi elsker nemlig produkter der gør hverdagen lettere og vil meget gerne anbefale dig at give BB cream en chance.


Hvorfor er BB cream så fantastisk?

Uha, det er der mange grunde til! Men lad os starte fra en ende af. For det første, så kombinerer BB cream mange essentielle produkter i ét. BB creme virker både som dagcreme, foundation, primer og indeholder ofte solfaktor og anti-age ingredienser. Det er næsten lidt for meget af det gode! Det er dog vigtigt at pointere, at BB cream ikke dækker ligeså meget som en standard foundation. Leder du efter mere dækning, kan du dog sagtens lægge din ynglings foundation efter brug af BB cream. Du kan også tage et kig på CC cream i stedet, der yder noget bedre dækning, men har samme gode plejende effekt. Nu sidder du sikkert og tænker ”Hvad står det der BB egentlig for?” – Det kan vi sagtens svare på! Det står får Blemish Balm eller Beauty Balm (alt efter hvem man spørger), da det giver smuk og ensartet hud. Her på siden finder du blandt andet Clinique BB cream og Rimmel BB cream, som er nogen af de mest populære på det danske marked.


Smuk hud uden at springe banken

Det er ikke nogen hemmelighed, at hud- og makeupprodukter kan være rigtig godt dyre – Især hvis man bruger 5 forskellige hver eneste dag! Derfor har vi lige skruet nogen rigtig gode BB cream tilbud sammen til dig. Med BB creme kan du nemlig skrue meget ned for dit behov af forskellige produkter, hvilket både sparer dig for tid og penge. Det er to ting som vi kan stå bag her på Signatura. Hvad vi også kan stå bag er god service og hurtig levering (hvis du tjekker vores Trustpilot, kan du se der er styr på tingene). Til sidst vil vi lige ønske dig en super god dag og håbe du kan bruge et af vores BB cream tilbud.