Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Bedst i test: Ansigtscreme

Hvordan vælger du din ansigtscreme, så du får mest muligt ud af den?

Du får kun de bedste resultater, hvis du vælger en creme, der passer til din hudtype - og det hjælper vi dig med.

Vi har lavet en bedst i test af ansigtscremer, sådan at du kan guides til at vælge den helt rigtige.Hvorfor skal du bruge ansigtscreme?

En ansigtscreme er ikke bare en ansigtscreme. Faktisk er den med til at reparere, beskytte og forebygge på huden. En ansigtscreme er en slags forsegling af huden. Derfor er det vigtigt, at du får ansigtscreme på hver morgen og aften.

En ansigtscreme kan have flere forskellige egenskaber. Du bør altid vælge din ansigtscreme efter din hudtype, men også have i tankerne, hvad du gerne vil arbejde på. Blandt andet kan en ansigtscreme have følgende egenskaber:

  • Fugtgivende
  • Forebyggende og minimere pigmentforandringer
  • Opstrammende
  • Minimere fedtende fornemmelse/skinnende fornemmelse
  • Beskytter huden mod udefrakommende faktorer i løbet af dagen
  • Bekæmper bakterier i form af urenheder


Det er vigtigt, at du altid til slut i en hudplejerutine sørger for at påføre din creme. Det er ansigtscremen, der forsegler huden, uden at den tilstopper porerne. Har du tendens til at fedte, er det stadig vigtigt, at du bruger creme, da man oftest fedter, fordi huden mangler fugt.

Det er en ond cirkel ikke at bruge creme, fordi du synes, du fedter i løbet af dagen. Det gør kun problemet værre, da huden vil producere mere fugt og fedt, da huden beskytter sig selv. Så jo mere du udtørrer din hud, jo mere producerer den. Desværre er vores hud ikke indrette til at kunne regulere fedtbalancen, og derfor ender det ofte i en overproduktion af fedtstof.


Bedst i test: Ansigtscreme - Vælge din ansigtscreme ud fra din hudtype

Det er vigtigt, hvis du vil se resultater, at du vælger din ansigtscreme ud fra din hudtype, og hvad din hud har behov for. Derfor er det rigtig vigtigt, når du vælger plejeprodukter, at du tager stilling til din hud. Især hvis du ønsker at se resultater, og hvem vil ikke gerne se resultater? Du vil ikke kunne se resultater, hvis du vælger hudplejeprodukter, der ikke passer til din huds behov.

Er du i tvivl omkring, hvad der er hvad, så kan vores lille hurtige guide måske hjælpe dig på vej. Vi har nemlig lavet en bedst i test på vores ansigtscremer, og derfor er de udvalgte ansigtscremer nedenunder testet og udvalgt på baggrund af størst effekt.

Hudtyper - kend din hud

Der findes flere forskellige hudtyper, og en hudtype er noget, du er født med. Dog kan du have mange forskellige hudtilstande i løbet af dit liv, som du er nødt til at behandle på. Det kan for eksempel være i vinterperioderne, hvor din hud måske mangler mere fugt, eller der er noget andet i forbindelse med blandt andet vejrskifte. Derfor tilpasser man altid ens rutine, så huden får det, den har brug for.

Normal hudtype - disse cremer kan du vælge til en normal hud

Hvis du har en normal hudtype, så har du naturligvis lidt flere muligheder til din creme. Det gør dog ikke valget nemmere! Du bør derfor også kigge lidt på din hudtilstand - hvad har din hud brug for lige nu? Er din hud tør, er den lidt mere sensitiv eller hvordan opfører din hud sig? Kig godt efter, da det vil give dig de bedste resultater.

Herunder giver vi dig de bedste bud på ansigtscremer, du kan bruge, når du har en normal hudtype.

Tør hudtype - disse ansigtscremer kan du vælge til en tør hud

Den tørre hudtype er faktisk ikke så almindelig at have - det er mere normalt at have en dehydrering i huden. Mange forveksler den nemlig med en dehydreret hudtilstand. En hud kan altid have brug for fugt, og den kan aldrig få for meget fugt. Tilfører du fugt hver dag, så kan den aldrig få nok eller for meget. Huden er vild med fugt, og er med til at give den et boost samt liv og glød.

Herunder kan du se vores bud på ansigtscremer til en tør hudtype/hudtilstand.

Klassisk kombineret hudtype - disse cremer kan du vælge til en klassisk kombineret hud

Denne hudtype er ret almindelig, og oftest er man hurtig til at konkludere, at denne hudtype er lige den, man har. Men hvad ser du egentligt, når du kigger på din hud? En klassisk kombineret hud kan være mange ting - såsom at have lidt åbenstående porer, fedte i løbet af dagen, men den kan også til tider have et par urenheder hist og her.

Herunder kan du se, hvilke ansigtscremer der vil være gode til en klassisk kombineret hud.

Fedtet hudtype - disse ansigtscremer kan du bruge til en fedtet hudtype

Har du en fedtet hudtype, så er du langt fra i tvivl om det. Faktisk så fedter den hele tiden - og det er altså hele ansigtet, der fedter. Det er ikke nok, hvis du fedter i løbet af dagen. Har du en fedtet hudtype, så fedter du med det samme, du lige har renset ansigtet. Derfor er der faktisk ret få, der har lige den her hudtype.

Herunder kan du se de produkter, vi anbefaler til en fedtet hudtype.

Sart hudtype - disse cremer kan du vælge til en sart, rød eller sensitiv hud

Du er ikke i tvivl, hvis du har en sart hudtype. Reagerer du på alt? Så er du ikke i tvivl. Hvis du har tendens til rødme eller at have en sensitiv hud, så er det meget vigtigt, at du er god til at beskytte den. Barrieren er nemlig intakt, og det kan altså skade endnu mere, og gøre rødmen værre.

Herunder kan du se, hvilke ansigtscremer vi anbefaler til en sart hudtype.

Opstrammende anti-age ansigtscremer

Synes du, at din hud trænger til et boost af anti-age, så er der enormt mange muligheder i ansigtscremerne. Bruger du en ansigtscreme indeholder anti-age ingredienser, så vil du altså kunne være med til at forebygge, reparere og beskytte mod de fine linjer og rynker, som måske allerede er kommet, eller som er på vej. En god idé er fra en alder af 25 år at begynde at tænke på anti-age i din hudplejerutine.

Herunder kan du se ansigtscremerne, der er rig på antioxidanter og opstrammende ingredienser.Ansigtscreme kan give dig rigtig gode resultater

Der er måske forskellige ting, du gerne vil arbejde på i forhold til din hud. Det kan du stadig sagtens! Det er faktisk sådan, at du kan vælge en dagcreme, der arbejder på det ene problem, og en natcreme der arbejder på et andet problem.

Vælger du to forskellige cremer, er det meget vigtigt, at du ved, at de fleste natcremer også kan bruges om dagen. Dog skal du være opmærksom på, hvilke ingredienser der er i natcremen, da nogle ingredienser er lysfølsomme, og derved ikke optimale at bruge om dagen. En natcreme er også ofte mere aktiv end en dagcreme. Huden regenererer om natten, og derfor er natcremer altid fyldt med enormt aktive ingredienser, der virkelig kan få lov til at arbejde på huden om natten.

Det er vigtigt, at du bruger din ansigtscreme som anbefalet, ellers er det svært at opnå de optimale resultater. En ansigtscreme forsegler ansigtet, men er altså også med til at forebygge, reparere og beskytte huden - præcist som de andre produkter i din rutine. En ansigtscreme er dog ikke det kraftigste eller mest intense produkt, du kan bruge for at opnå resultater. Ønsker du meget tydelige eller større resultater, så skal du tilføre et serum til din rutine.

Vil du kombinere en god ansigtscreme med et effektivt serum, så har vi også gode bud på aktive serums herunder. Et serum har ofte en høj koncentration af aktive ingredienser, og du får her muligheden for at skabe gode hudpleje resultater.

Udvalgte produkter