Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Calvin Klein CK Free Men EDT 100 ml.

Om produktet

CK FREE Men EDT fra Calvin Klein er en frisk Eau De Toilette til mænd, som har en frisk og afslappet duft som både er aromatisk og varm. Duften er essentiel til den selvsikre mand.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Nyd en frisk Eau De Toilette
Calvin Klein CK FREE Men EDT 100 ml. er en frisk og afslappet Eau De Toilette til mænd, der efterlader en selvsikker, spontan og maskulin aura.

Parfumen har en aromatisk, varm og træagtig duft, med en opløftende friskhed og varm maskulinitet. En duft til den selvsikre mand, der ønsker at leve frit.

Calvin Klein CKfree er beriget med duftnoter fra junipervedar træstar anispathouliegder giver en casualspontan duft der oser af selvtillid. Parfumen har en frisk og afslappet duft med en aromatisk træagtig duft.

Duften har skønne topnoter fra enebær, havemalurt, jackfrugt og stjerneanis med skønne hjertenoter af ruskind, tobak, kaffe og bukko med en afrundende duft af cedertræ, eg og patchouli.

Ønsker du frisk og afslappet dufter Calvin Klein CKfree Men det perfekte valg for dig. Den unikke Eau de Toilette efterlader dig med en frisk og maskulin duft, som vil vare ved hele dagen. Parfumen fra Calvin Klein kan uden tvivl blive din favoritduft.

Denne friske parfume er en Eau de Toilette, hvilket er en parfume med et lavere indhold af aromatiske olie, hvilket giver dig samme fantastiske duft, som dog holder i korterer tid.

Parfumens flakon har et enkel, stilren og minimalistisk design og vil pynte på ethvert badeværelsesbord. Denne flaske indeholder 100 ml parfume.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Calvin Klein CK FREE Men EDT
  • Frisk parfume
  • Eau De Toilette
  • Afslappet duft
  • Aromatisk og varm
  • Duft til den selvsikre vand
Anvendelse
Hvis du ønsker en frisk og maskulin Eau De Toilette, som har en frisk, aromatisk og varm duft til den selvsikre mand, er denne parfume perfekt til dig.

Påfør din Calvin Klein CKfree Men Eau de Toilette på huden med lette pift. Spray parfumen med en afstand på ca. 20 centimeter fra huden. Parfumen holder længst på kroppens pulspunkter såsom håndled under øreflipperne samt halsudskæringen.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Calvin Klein
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Calvin Klein CK Free Men EDT 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.