Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Calvin Klein CK One Deodorant Stick 75 g.

Om produktet

CK One - Deodorant Stick 75 g. fra Calvin Klein er en deodorant med en unisex duft. En let, forfriskende og meget populær duft, som let kan bruges af alle et enhver lejlighed.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Duft frisk med en unisexduft uden irriterende svedlugt
Calvin Klein - CK One - Deodorant Stick 75 g. er en deodorant stick til både mænd og kvinder, der er formuleret med en delikat og frisk duft, der modvirker sved- og lugtgener.

Denne deodorant har en forfriskende duft fra Calvin Klein CK One, som både er ungdommelig og universal. Duften balancere lyse duftnoter med en sensualitet, som skaber en frisk, ren og forfriskende duft.

Deodoranten er formuleret med en alkohol fri formel, der er skånsom overfor alle hudtyper og let glider over huden, hvor den giver en behagelig beskyttelse mod lugt.

Denne deodorant har en fantastisk duft fra CK One parfumen, som er en frisk og skøn duft, der passer perfekt til enhver lejlighed og enhver person og personlighed.

Duften har lyse top noter af mandarin, papaya, bergamot og citron, der suppleres af aromatiske hjertenoter fra muskatnød, violer, jasmin, liljekonval og rose. Duften afrundes af sensuelle grund noter fra moskus og rav.

Modvirk svedlugt i din hverdag med denne deodorant, som giver dig en langtidsvarigt effekt, som holder hele dagen. Undgå lugten af sved gennem en travl og vigtig dag med denne deodorant.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Calvin Klein CK One Deodorant Stick
  • Unisex duft
  • Modvirker svedlugt
  • Alkoholfri formel
  • Skånsom mod huden
  • Frisk duft
Anvendelse
Hvis du ønsker at holde dig frisk gennem en lang og travl dag med en skøn unisex duft, er denne deodorant stick fra Calvin Klein perfekt til dig.

Deodoranten er bedst at påfører på ren hud, og er dermed optimal at bruge på tør hud, efter du har været i bad. Påfør deodoranten direkte på huden under armene og lad produktet tørrer får du tager tøj på.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Calvin Klein
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Calvin Klein CK One Deodorant Stick 75 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.