Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins Double Fix Mascara 7 ml

Om produktet

Double Fix Mascara fra Clarins er en gennemsigtig lækker topcoat til dine vipper og bryn, der gør din mascara vandfast eller hjælper brynene med at bevare deres form hele dagen.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Fix og sæt dine bryn og vipper med en vandfast effekt
Clarins Double Fix Mascara 7 ml er en unik 2 i 1 produkt, som gør at du både kan holde styr på din vipper og bryn med en gennemsigtig topcoat.

Denne gennemsigtige topcoat er perfekt, hvis du vil sikre dig, at din mascara skal være vandfast eller hvis du gerne bare vil holde brynene på plads.

Double Fix giver et meget let hold og er super let at fordele på både vipper og bryn, så du får et smukt og naturligt udtryk, hvor dine vippe- og brynhår sidder som de skal.

Den unikke formel er perfekt til at skabe et naturligt udtryk eller til at få din makeup til at holde bedre, så dine bryn og vipper kan sidde perfekt og modstå sved og vand.

Lad dine bryn og vipper holde deres fejlfrie form hele dagen uden at de rykker sig med denne unikke gel som både er dermatologisk og oftalmologisk testet.

Denne mascara er gennemsigtig og kan bruges af alle hårfarver uden problemer. Den har en lille og tæt børste, som er perfekt til at børste de små brynhår på plads.
Velegnet til alle hårfarver

Derfor skal du vælge Clarins Double Fix Mascara
  • Til bryn og vipper
  • Sætter og giver bryn og vipper hold
  • Giver din mascara en "vandfast" effekt
  • Gør at din makeup holder længere
  • Gennemsigtig mascara
Anvendelse
Hvis du ønsker at gøre din mascara vandfast, gøre at dine bryn holder deres form eller bare gøre at den makeup holder længere, er denne double fix mascara fra Clarins perfekt til dig.

Benyt denne mascara over eller uden makeup. Påfør mascaren til bare vipper eller over din mascara med enkelte lange strøg fra vipperod til spids.

Mascaraen kan også bruges til dine bryn med eller uden makeup. Benyt mascarabørsten til at børst igenem de fine brynhår til du opnå den ønskede form.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins
Ingredienser ISODODECANE, DEXTRIN PALMITATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DEXTRIN PALMITATE/ETHYLHEXANOATE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WAX, TOCOPHEROL, [MS2916A] * Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig eller variere til enhver tid. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for den mest opdaterede ingrediensliste. NY FORMEL En top-coat mascara med to egenskaber: Sørger for, at dine vipper er ”vandfaste” – den usynlige gel lægges oven på din almindelige mascara, så den modstår vand og sved. Gelen kan desuden anvendes på øjenbryn med eller uden makeup. Den sørger for, at brynene holdes på plads og bevarer deres fejlfrie form. Desuden sikrer den, at din makeup holder længere. Dermatologisk og oftalmologisk testet.
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins Double Fix Mascara 7 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.