Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins - Eau Dynamisante - Deodorant Spray 100 ml

Om produktet

Eau Dynamisante - Deodorant spray fra Clarins er en vidunderlig og velduftende deodorant spray, der giver en beroligende duft og samtidig neutraliserer kropslugt med et naturligt planteekstrakt.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Forfriskende og let duft med fugtgivende effekt
Clarins - Eau Dynamisante - Deodorant Spray 100 ml er en forfriskende og skøn deodorant spray, der benytter planteekstrakter til at neutraliserer lugtgener.

Denne unikke deodorant spray er formuleret med et specielt og luksuriøst plantekompleks, der består af forskellige planteekstrakter som modvirker lugtgener.

Denne deodorant spray indeholder et naturlig lakridsrodsekstrakt, der forebygger og neutraliserer svedlugt - uden at forstyrre kroppens egen naturlige proces.

Deodoranten har en frisk duft af citron, rosmarin, orangeblomst og patchouli, som giver dig en skøn citrusduft med krydrede noter og en beroligende undertone af træ.

Med denne deodorant reducerer du ikke bare lugtgener, men du får en beroligende, langtidsholdbar og skøn duft, der giver dig ro og komfort hele dagen.

Denne deodorant passer perfekt sammen med Clarins Eau Dynamisante Invigorating Fragrance og Eau Dynamisante Moisturizing Body Lotion for en forfriskende serie til din selvpleje og velvære.
Velegnet til alle

Derfor skal du vælge Clarins - Eau Dynamisante - Deodorant Spray
  • Deodorant spray
  • Modvirker lugtgener
  • Med v som neutraliserer lugt
  • Forstyrre ikke kroppens egen naturlige proces
  • Skøn duft
Anvendelse
Hvis du ønsker et naturlig alternativ til en deodorant med en fantastisk og forfriskende duft, er denne deodorant spray fra Clarins perfekt til dig.

Deodoranten på påføres til ren og tør hud, og er ideel at bruge efter du har været i bad. Spray deodoranten på huden under armene på afstand.

Deodoranten kan også påføres i løbet af dagen til at modvirke lugtgener eller for optimal friskhed.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins
Ingredienser ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM/FRAGRANCE, TRIETHYL CITRATE, LIMONENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, BISABOLOL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLENE BRASSYLATE, CITRAL, EUGENOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL [C0164K] * Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig eller variere til enhver tid. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for den mest opdaterede ingrediensliste.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins - Eau Dynamisante - Deodorant Spray 100 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.