Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins Eye Contour Gel 20 ml

Om produktet

Eye Contour Gel fra Clarins er en forfriskende øjengel til alle hudtyper, der reducerer og forebygger mørke rander og hævede øjne, mens den fugter og genopfrisker den sarte hud omkring øjnene.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Genopfrisk dine øjne med en frisk udstråling
Clarins Eye Contour Gel 20 ml er den perfekte øjencreme til dig, der lever et hektisk liv, har haft afbrudt søvn eller lange nætter, som som ønsker at reducerer mørke rander og hævede øjne.

Denne øjencreme har en behagelig og kølende effekt, der giver dig en forfriskende og fugtgivende følelse. Du kan dermed reducerer og forebygge mørke rander under øjnene samt hævede øjne.

Den fugtgivende øjencreme er perfekt til at genopfriske den sarte hud omkring dine øjne. Den sarte hud omkring dine øjne er særdeles følsom, og påvirkes let af din livsstil og hverdag.

Denne øjencreme er hverdagens hjælp til en frisk og strålende udstråling, som genopfrisker og klargøre din hud til den perfekte langtidsholdbare øjenmakeup.

Cremen har en let og ikke fedtende gel-lignende konsistens, som let glider over huden og efterlader huden genopfrisket og uden hævede øjne.

Gel-cremen er formuleret med ekstrakter fra vildrose, rosenvand, grøn kaffe, aloe vera, kamille, kornblomst og hasselnød, som beroliger og lindre den sarte hud, mens de tilfører huden fugt.

Vildrose er et unik ekstrakt som her en afgiftende effekt, der modvirker hævede øjne og mørke rander, mens rosenvand blødgører huden med en dulmende og lindrende effekt.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Clarins Eye Contour Gel
  • Plejende fugt
  • Genopfrisker huden
  • Klargøre huden til makeup
  • Kølende effekt
  • Lindre og beroligerer huden
Anvendelse
Hvis du ønsker at reducerer mørke rander under øjnene, komme hævede og trætte øjne til livs og få en frisk udstråling, er denne øjengel fra Clarins perfekt til dig.

Påfør gelén under øjet i en halvcirkel fra den indre krog til den ydre, og afslut med forsigtigt at puffe gelén ind i huden til den er absorberet.

Gelén kan let påføres hver morgen for en forfriskende følelse, eller påfør den i løbet af den for at genopfriske huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins
Ingredienser AQUA/WATER/EAU, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARBOMER, TROMETHAMINE, CAFFEINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PEG-32, CITRIC ACID, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, CI 42090/BLUE 1 [V2245B] * Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig eller variere til enhver tid. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for den mest opdaterede ingrediensliste.
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins Eye Contour Gel 20 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.