Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

ghd Gold Max Styler Glattejern

Om produktet

ghd Gold Max styler er et glattejern, som er virkelig god til meget krøllet eller kraftigt hår. Dette skyldes de brede varmeplader. Se flere Ghd tilbud her
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

ghd Gold Max styler er et glattejern, som gør det endnu lettere, at glatte tykt eller meget krøllet hår med hjælp fra de større plader.

ghd Gold Max styler gør med dens varme og styling kapaciteter styling hurtigere og lettere, når du har et en overflod af hår . Dens smidige guldplader glider ubesværet ned gennem dit hår. Med dens kurvede kanter er den perfekt til at skabe krøller og bølger i dit hår. Alle med en høj glans og flot finish.

Med dens praktiske beskyttelses hætte giver den dig også mulighed for at pakke din styler ned efter brug. Derudiver har den en automatisk dvaletilstand, som aktiveres, hvis styleren ikke bruges i 30 minutter. ghd Gold Max stylerens universal spænding sikrer, at du får den samme styling ydeevne , uanset hvor du er i verden , hvilket gør denne styler til et godt valg, hvis du rejser ofte .

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Gold Max Styler Glattejern

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik