Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

HH Simonsen Infinity Styler

Om produktet

  • Eksklusivt glattejern
  • Keramiskebevægelige plader
  • Fra 80°C til 210°C
  • Opvarmning på 5 sekunder
  • Med sleep mode
  • Memory funktion
  • 3 m. drejeledning
  • Med ION-teknologi
  • Touch display
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Eksklusivt glattejern

Infinity Styler fra HH Simonsen er et eksklusivtkeramisk glattejernder hurtigt og nemt styler håret - hvadenten det skal være glat eller krøllet hår. Glattejernet varmer op på 5 sekunder og har en ideel varmeder er skånsom mod håret. Resultatet er velplejet og blødt hår med et skinnende look. Infinity Styler kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Infinity Styler fra HH Simonsen er udstyret med bevægelige dobbelt-coatede titanium pladerder gør det nemt at style håret. Den keramiske belægning med teflonolier og turmalin sørger forat glattejernet har en jævn varmefordelingog at glattejernet glider hurtigt og nemt igennem håretsamt at håret efterlades med en krusfri og glansfuld finish. Glattejernet har en smart ‘memory funktion’der gør det muligt at indstille glattejernet til fintmellem eller kraftigt hår samt har temperaturreguleringer fra 80°C til 210°C. Temperaturen kan indstilles på glattejernets touch display. Infinity Styler har desuden indbygget automatisk sleep modeså glattejernet bipper efter en halv time uden brug. Derudover er Infinity Styler udstyret med en 3 meter drejeledning og en dual-funktionså glattejernet kan bruges i både Europa og USA.

For nem og smuk styling

Ønsker du at kunne style dit hår så let som ingentingså er Infinity Styler fra HH Simonsen det perfekte redskab for dig. Det eksklusive glattejern giver dig mulighed for at opnå ultra glat hår eller flottesmidige krøllerder holder i flere dage.

Tænd for dit HH Simonsen Infinity Styler. Når glattejernet begynder at bippeer det klar til brug. Ønsker du at glatte håretplacér da stylingjernet ved rødderne i tørt hårog før jernet ud i længderne. For at krølle håret placeres spidsen af en hårlok på glattejernet og krølles op. For et optimalt resultat anvend Styling Oil Protection i håretfør håret styles for at beskytte håret.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Infinity Styler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.