Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss Boss Bottled EDT 30 ml.

Om produktet

Bottled EDT fra Hugo Boss er en krydret Eau De Toilette til mænd, som passer perfekt til den moderne mand. Duften er inspireret af den handlekraftige mand, der sætter handling bag sine ord.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Kombinerer elegance med stil med en duft, som er selvsikker og moderne
Hugo Boss Bottled EDT 30 ml er en krydret Eau De Toilette med undertoner af træ, som er perfekt til den moderne mand, der skaber hans egne succes og måler succes på hans egen måde.

Duften er en duft, der kombinerer elegance med stil. På samme måde som et jakkesæt kan definerer en mand, og lade ham være den bedste version af hamsel, er denne duft med til at give manden selvtilliden til at leve livet fuldt ud, dag for dag, time for time.

Fremstå selvsikker med denne duft der benytter moderne, rene linjer og en ikonisk duft, der er sprængfyldt af friskhed, men med sanselige og sensuelle undertoner, der gør denne duft perfekt til den alsidige mand.

Denne duft åbner med balancerede og frisk topnoter fra æble, blomme, bergamot, citron, slåenlav og geranium, der falmer til krydrede og varme hjertenoter af kanel, mahogni og carnation, som har en unik krydret men floral duft.

Duften afrundes af dybe og balancerede grundnoter fra vanilje, sandel-, ceder- og oliventræ og vetiver, som giver duften maskuline trænoter, der komplimenterer de krydrede hjertenoter på en moderne og maskulin måde.

Hugo Boss Bottled er en duft, som er inspireret af de mænd, som er handlekraftige, holder deres ord og som sætter handling bag deres ord. Lev dit liv fuldt ud med aktion og handling.

Denne duft er en parfume er en Eau De Toilette, som er en parfume med et lavere indhold af aromatiske forbindelse, som giver dig en let og mere diskret duft, som holder nogle timer.

Denne parfume kommer i den genkendelige Hugo Boss Bottled glasflakon, hvor den lyse duft tydeligt kan ses igennem. Denne flaske indeholder 30 ml parfume.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss Bottled EDT
  • Eau De Toilette
  • Frisk og krydret
  • Til handlekraftige og moderne mænd
  • Redefinerer hvad det vil sige at være mand
  • Elegance og stil
Anvendelse
Hvis du ønsker en herreduft, som passer perfekt til den moderne mand, der ønsker en maskulin, moderne og elegant duft, er denne Eau De Toilette fra Hugo Boss perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, hvor duften udvikler sig sammen med din kropsvarme. Påfør gerne duften der hvor huden er varmest, som der hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen med lidt afstand til huden på for eksempel på håndled, albueled, brystkasse og halsen over kravebenene. Lad parfumen sætte sig kort før du tildækker huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Dejlig duft til en god pris
Har haft parfumen før, så vidste hvad jeg købte
Samlet vurdering
Bedømt af Camilla / (Indsendt den 18/03/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss Boss Bottled EDT 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.