Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Stick 75 ml

Om produktet

Boss Bottled Unlimited - Deodorant Stick fra Hugo Boss er en deodorant med en aromatisk og frisk duft fra Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited EDT. Hold dig frisk gennem dagen med en deodorant.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Duft frisk gennem dag med denne deodorant stick
Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Stick 75 ml er en frisk duft, som udtrykker friskhed, udholdenhed og aromatisk maskulinitet. Den friske duft giver en fornemmelse af et sanseligt energiboost, når du tager den på.

Deodoranten er perfekt til at undgå lugtgener i løbet af dagen, og samtidig dufte frisk og sofitiveret af Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited, der kombinerer aromatiske duft med kølende og frisk mynte.

Denne spændende duft kombinerer en blanding af opkvikkende og styrkende friske dufte med energiske og aromatiske maskuline dufte, som motiverer dig gennem dagen.

Den maskuline duft er en sanselig oplevelse, som med sin motiverende duft, giver dig et boost til personlig succes uden nogen grænse. Start din dag med denne friske og moderne duft.

Denne duft åbner med friske topnoter fra kølende mynte, grapefrugt og violblade, som suppleres af søde og krydrede hjertenoter fra ananas, kanel og rose, som giver en aromatisk og frisk duft.

Duften afrundes med dybere og varme grundnoter fra labdanum, hvid moskus og sandeltræ, som giver duften en dybde og maskulinitet.

Deodoranten er en stick deodorant, der let kan lide over huden med en cremet formel, der føles behagelig på huden, og som er let at have dig med i tasken, når du rejser.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Stick
  • Deodorant stick
  • Dufter frisk
  • Aromatisk og opkvikkende duft
  • Perfekt til mænd
  • Forfriskende
Anvendelse
Hvis du ønsker en maskulin deodorant, som giver dig en frisk og opkvikkende duft og holder dig frisk gennem dagen, er denne deodorant stick fra Hugo Boss perfekt til dig.

Deodoranten bør påføres på ren hud, og er dermed oplagt at påfører efter du har været i bad. Fjern låget til deodoranten og twist bunden til deodorant sticken kommer til syne.

Glid deodoranten over ren hud under armene til huden er let dækket. Vent kort før du tager tøj på, så du undgå våde deodorant mærker på dit tøj.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Nej
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited - Deodorant Stick 75 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.