Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - Ma Vie - Eau De Parfum EDP 50 ml

Om produktet

Ma Vie EDP fra Hugo Boss er en unik og floral Eau De Parfum, som er inspireret af de små glæder i livet, hvor kvinden står stærk og uafhængig med en moderne, feminin og selvsikker duft.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Nyd de små glæder i livet med denne duft
Hugo Boss Ma Vie EDP 50 ml er en floral Eau De Parfum til kvinder, som er inspireret af den selvstændige og uafhængige ånd af en kvinde, som tager et øjeblik til at nyde de små glæder i livet.

Duften er inspireret af det øjeblik, hvor kvinden er mest fængslende, hvor hun udstråler en aura af femininitet, styrke og selvtillid. Duften er balanceret med florale noter med dybe træagtige grundnoter.

Duften er formuleret med en komposition, der er både frisk, tilfredsstillende og unik. Duften består af 3 dele: Moderne, feminin og stiltillid, som er fordelt på top-, hjerte- og grundnoterne.

Parfumen åbner med friske og moderne topnoter fra kaktus blomster, som giver parfumen en grøn friskhed, samt frisk og moderne duft.

Topnoterne suppleres af feminine hjertenoter af ink fresia, jasmin og delikat nyskudte rosenknopper, som giver en let og elegant duft.

Duften afrundes af varme grundnoter af varme trænoter blandet med duftnoter af cedertræ, som legemliggører en fornemmelse af selvtillid.

Denne parfume er en Eau De Parfum, som har et højt indhold af aromatiske forbindelser, som giver dig en skøn og intens duft, der varer ved i flere timer eller hele dagen.

Denne skønne og feminine parfume fejre styrke og femininitet. Duften kommer i den smukke flakon i en lys nuance af lyserød, som både er simpel og elegant. Flasken indeholder 50 ml parfume.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Hugo Boss Ma Vie EDP
  • Eau De Parfum
  • Elegant og floral duft
  • Feminin, stærk og uafhængig
  • Fejre styrke og femininitet
  • Frisk, tilfredsstillende og unik
Anvendelse
Hvis du ønsker en frisk parfume, som fejre de små øjeblikke i livet, samt kvindens styrke, femininitet og selvstændighed, er denne Eau De Parfum perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, hvor duften udvikler sig sammen med din kropsvarme. Påfør gerne duften der hvor huden er varmest, som der hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen med lidt afstand til huden på for eksempel på håndled, albueled, brystkasse og halsen over kravebenene. Lad parfumen sætte sig kort før du tildækker huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - Ma Vie - Eau De Parfum EDP 50 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.