Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hugo Boss - The Scent - Eau de Toilette EDT 200 ml

Om produktet

The Scent - Eau de Toilette EDT fra Hugo Boss er en varm og krydret Eau De Toilette til mænd, som forfører dine sanser med en symfoni af sensuelle dufte, der gør duften uimodståelig.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Forfør dine sanser med en varm og krydret duft
Hugo Boss - The Scent - Eau de Toilette EDT 200 ml er en aromatisk og krydret Eau De Toilette til mænd. Duftener uimodståelig, uglemmelig og forførende.

Duften er en maskulin duft, der vækker dine sanser. Duften fanger dine sanser og forfører dig langsomt med en spænding og forventning. Denne duft er essensen af kunsten i af forfører.

Den uimodståelige duft er unikt balanceret til perfektion, så den giver et indtryk af den perfekte balance mellem selvtillid og nonchalance, som skaber en mesterlig duft symfoni.

Duften åbner med excentriske topnoter af krydret ingefær, mandarin og bergamot, som suppleres af hjertenoter af maninka frugt og lavendel, som giver en friskhed til den sensuelle duft.

Duften afrundes af sensuelle og maskuline noter af læder og træagtige noter, som giver parfumen en aromatisk og forførende duft, der er uimodståelig.

Den krydrede komposition, der kombinerer varme noter af ingefær med sensuelle duftnoter af lavendel og den intense duft af læder skaber en duft, der symboliserer magnetisk maskulinitet.

Denne duft er en parfume er en Eau De Toilette, som er en parfume med et lavere indhold af aromatiske forbindelse, som giver dig en let og mere diskret duft, som holder nogle timer.

Parfumen kommer i den smukke og klassiske Hugo Boss The Scent glasflakon, hvor den flotte og gyldne duft kan ses gennem glasset. Denne flaske indeholder 200 ml parfume.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Hugo Boss - The Scent - Eau de Toilette
  • Eau De Toilette
  • Aromatisk og krydret duft
  • Maskulin og tiltrækkende
  • Forførende og sensuel
  • Uimodståelig duft
Anvendelse
Hvis du ønsker en varm, krydret og forførende duft, der vækker dine sanser og forfører dig med sensuelle duftnoter, der denne Eau De Toilette perfekt til dig.

Parfume bør påføres direkte på huden, hvor duften udvikler sig sammen med din kropsvarme. Påfør gerne duften der hvor huden er varmest, som der hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen med lidt afstand til huden på for eksempel på håndled, albueled, brystkasse og halsen over kravebenene. Lad parfumen sætte sig kort før du tildækker huden.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hugo Boss
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hugo Boss - The Scent - Eau de Toilette EDT 200 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.