Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Lacoste L.12.12 Sparkling PF EDT (50 ml)

Om produktet

L.12.12 Sparkling PF EDT fra Lacoste er en munter og sød Eau De Toilette, som leger med dine sanser med en feminin, sød og glad duft af florale og frugtagtige dufte, som giver en positiv aura.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Opløft dine sanser og humør med denne munter duft
Lacoste L.12.12 Sparkling PF EDT 50 ml er en legende Eau De Toilette til hende, som fortryller dine sanser med en glad og legende duft, der oser af positivitet og femininitet.

Denne Eau De Toilette er sød, munter og legende duft med en underliggende fransk signatur, som er perfekt til kvinden med et positivt syn på verdenen.

Duften er en del af L.12.12 serien, som er inspireret af Lacostes plisserede og feminine tennisnederdele. Serien består af 3 dufte: Sparkling, Elegant & Natural, som passer til Lacoste kvindes forskellige typer af humør.

Sparkling er en opløftende duft som åbner med frugtagtige topnoter af røde æbler, som suppleres af saftige brombær og søde noter af franske macarons.

De søde topnoter komplimenteres af florale hjertenoter af liljekonval, sambac jasmin og blandede dufte af hvide blomster, som giver en let og feminin duft.

Den feminine duft afrundes af legende grundnoter af patchouli og forførende moskus, som giver duften dybde og en underliggende sanselig duft.

Denne parfume er en Eau De Toilette, som giver dig en diskret duft, der er let i sit udtryk, og giver dig den mild sanseoplevelse, som er perfekt til dagtimerne.

Parfumen kommer i den klassiske Lacoste parfume flaske, som har et minimalistisk design. Flasken har en prangende og klar pink farve. Flasken indeholder 50 ml parfume.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Lacoste L.12.12 Sparkling PF EDT
  • Eau De Toilette
  • Munter og sød
  • Forfriskende og legende
  • Floral og frugtagtig
  • Med en underliggende fransk signatur duft
Anvendelse
Hvis du ønsker en parfume, som opløfter dine sanser med en legende, munter og sød duft, der bidrager med en positiv aura, de denne Eau De Toilette det perfekte match til dig.

Parfume udvikler sig med varmen fra din hud, og den er dermed bedst at påfører direkte på huden. Parfume holder længer på steder af kroppen, hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen direkte på huden fra ca. 20 cm afstand. Påfør parfumen på kroppens pulsområder, som på halsen over kravebenene, brystet, albueleddene og håndleddene.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lacoste
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lacoste L.12.12 Sparkling PF EDT (50 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.