Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Lacoste L.12.12 Sparkling PF Jeremyville EDT (50 ml)

Om produktet

L.12.12 Sparkling PF Jeremyville EDT fra Lacoste er forfriskende, sød og munter Eau De Toilette til hende som ønsker en unik parfume, som er en Collectors Editionen i samarbejde med Jeremyville.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Opløft dine sanser med en munter Jeremyville x Lacoste parfume
Lacoste L.12.12 Sparkling PF Jeremyville EDT 50 ml er en frisk og floral Eau De Toilette til hende. Parfumen er en Collectors Editionen flaske af Lacoste L.12.12 Sparkling i samarbejde med Jeremyville.

Duften er en forfriskende og positiv duft, som passer til kunstneren Jeremyville's unikke tegnestil. Den forfriskende duft vækker dine sanser med et strålende, frisk og maskulin duft.

Duften åbner med muntre topnoter af finurlig og sød rabarber syltetøj, som kombineres af pink grapefrugt, som skaber en sødelig og for frugtagtig duft.

De søde topnoter suppleres af en feminin og floral hjertenote af jasmin blomst, som skaber en skøn og let duft, der fortryller dine sanser med en feminin elegance.

Duften afrundes med en kæk og unik grundnote af fransk macaron, som giver en fransk signatur, samt en sød og munter duft, der med garanti vil få din sanser til at sitre af spænding.

Denne parfume er en Eau De Toilette, som giver dig en diskret duft, der er let i sit udtryk, og giver dig den mild sanseoplevelse, som er perfekt til dagtimerne.

Parfumen kommer i en unik Lacoste flaske, som er udsmykket med en af Jeremyville's unikke tegninger med prangende farver, og vil kunne dekorerer ethvert badeværelse. Flasken indeholder 50 ml parfume.
Velegnet til kvinde

Derfor skal du vælge Lacoste L.12.12 Sparkling PF Jeremyville EDT
  • Eau De Toilette
  • Sød og frugtagtige
  • Lacoste x Jeremyville
  • Munter og lækker
  • Fransk signatur
Anvendelse
Hvis du ønsker en parfume, som både er sød, munter og finurlig med en forfriskende og feminin kant og fransk signatur, er denne Eau De Toilette det perfekte match til dig.

Parfume udvikler sig med varmen fra din hud, og den er dermed bedst at påfører direkte på huden. Parfume holder længer på steder af kroppen, hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen direkte på huden fra ca. 20 cm afstand. Påfør parfumen på kroppens pulsområder, som på halsen over kravebenene, brystet, albueleddene og håndleddene.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lacoste
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lacoste L.12.12 Sparkling PF Jeremyville EDT (50 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.