Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Lavinde Copenhagen Hyped Eyelash Serum (2 ml)

Om produktet

Copenhagen Hyped Eyelash Serum fra Lavinde er den første allergi certificeret vippeserum, som styrker dine vipper, så de kan gro lange, volumiøse og sunde med synlige resultatet på kun 3-5 uger.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Plejende vippeserum til lange og stærke vipper
Lavinde Copenhagen Hyped Eyelash Serum er en lækker og plejende øjenvippe serum, som ikke bare er den første allergi certificeret eyelash serum, men også giver dig synligt længere, sundere og mere volumiøse vipper på 3-5 uger.

Serumen er deklarderet i samarbejde med Astma-allergi Danmark, og er unik da de aktive ingredienser, som berigerer dine vipper med vitaminer og mineraler, også har en beroligende effekt på den sarte hud omkring øjnene. Denne serum flaske indeholder 2 ml serum.

Serumen giver dig synlige resultater på kun 3-5 uger, så du hurtigt kan nyde længere, sundere og mere volumiøse vipper. Serumen bør fortsat bruges efter du har opnået det ønskede resultat, dog blot 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. 

Anvendelse
Serumen bør anvendes på ren hud omkring øjnene, og serumen er dermed god at bruge, efter du har fjernet øjenmakeup. Serumen påføres som en tynd streg eller eyeliner langs vippekanten af de øvreste vipper. Du kan med fordel påfører serumen før sengetid, så den kan virke natten over.

Hvis du ønsker et hurtigere resultat, kan du påfører serumen både om morgen og aften. Hvis du ønsker at bruge serumen under makeup, så den være hent tør før du påfører makeup. Når du har opnået dit ønskede resultat, kan de vedligeholdes ved at påfører serumen 2-3 gange om ugen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lavinde Copenhagen
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lavinde Copenhagen Hyped Eyelash Serum (2 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.