Baby Foot

Baby Foot har specialiseret sig i at producere fodplejeprodukter, der giver babybløde fødder til enhver. Baby Foot sortimentet dækker over effektive cremer og behandlinger, der giver silkebløde fødder og godt velvære.

3 produkt(er)

A simple way to baby soft feet

Baby Foot producerer effektive fodbehandlinger, der sikrer babybløde fødder - nemt, hurtigt og bekvemt.

Historien om Baby Foot

Baby Foot er en international producent af fodbehandlinger, der skaber en følelse af velvære i top. Baby Foots filosofi er at skabe en nem og naturlig genvej til babybløde fødder for alle. Teamet bag Baby Foot består af passionerede og kompetente medarbejdere, der bestræber sig efter at yde det bedste for forbrugeren, og virksomheden går derfor ikke på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Den effektive serie af Baby Foot produkter kommer velkendte hverdagsgener til livs og sikrer silkebløde fødder, man kun tør drømme om.

Baby Foot produkterne

Baby Foots sortiment dækker over produkter, der giver de bedste vilkår for sunde og glade fødder. Den innovative produktlinje er baseret på en effektiv formel, der sikrer babybløde fødder, der er klar til sommer og sandaler. Baby Foot produkterne fjerner skånsomt men effektivt døde hudceller - uden brug kniv eller fodfil.

Baby Foot bestsellere

De bedst sælgende produkter i Baby Foot serien er Baby Foot Easy Pack og baby Foot Moisture Foot Cream. Easy Pack er en pakke bestående af to ’sokker’, der sikrer silkebløde babyfødder. Den effektive behandling er smækfyldt med naturlige ekstrakter, der plejer fødderne og efterlader dem babybløde - nemt og hurtigt. Moisture Foot Cream er en blødgørende fodcreme, der både kan anvendes efter brug af fodbehandlingen, men også som almindelig pleje af fødderne. Den effektive creme sikrer babybløde og velplejede fødder, der er klar til sommeren.

Drømmer du om babybløde og velplejede fødder, er Baby Foots produktserie det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Baby foot