Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Biosilk

Biosilk er et moderne brand, der produ- cerer unik pleje til håret. Biosilk består af en produktlinje, der bygger på silkens fantastiske egenskaber. Sortimentet dæk- ker bl.a. silkedråber, shampoo, balsam og styling.

25 produkt(er)

An innovative modern-American hair care

Biosilk er et brand, der skaber hårpleje af høj kvalitet, som er kendt verden over for at få det ypperste ud af alle slags lokker.

Historien om Biosilk

Biosilk er et brand under virksomheden Farouk Systems Inc. Farouk er en amerikansk virksomhed med hovedsæde i Houston, Texas, der skaber professionelle hårplejeprodukter af høj kvalitet. Da frisøren Farouk Shami startede virksomheden i 1986, var missionen at formidle teknologisk avanceret udstyr samt kvalitetsprodukter til frisører i hele USA. Missionen må siges at være mere end fuldendt, for i dag har Farouk Systems Inc. mere end 2000 ansatte og leverer hårpleje- samt frisørprodukter til mere end 100 lande verden over.

Biosilk produkterne

Farouks egne brands inkluderer Biosilk, der anerkendt verden over som et mærke, der har fokus på at levere det ypperste inden for pleje til håret. Biosilk er en produktlinje, der bygger på silkens enestående egenskaber. Biosilk har fokus på intens pleje af håret, der giver dybdevirkende næring til hårstråene for sundt samt revitaliseret hår. Hårplejeserien må i den grad siges at leve op til Farouks mål om kun at tilbyde kvalitet til kunderne.

Biosilk bestsellere

At silke har gode egenskaber er ingen hemmelighed, og Biosilk har da også gået sin sejrsgang verden over. Blandt de bedst sælgende produkter finder man Biosilk Silk Therapy Silkedråber i mange forskellige størrelser. Silkedråberne er en plejende leave-in kur, der styrker og genopbygger hårstråene, så håret efterlades velplejet og glansfuldt. En anden bestseller er Biosilk Shine On - en letvægts glansspray, der effektivt tæmmer krus samt giver frisuren en strålende blank finish.

Så drømmer du om silkebløde og glansfulde lokker, er hårplejeprodukterne fra Biosilk det helt rette valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Biosilk