Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Cosmos Co

Cosmos Co producerer miljøvenlige og naturlige produkter, der er gode for hår, hud og sjæl. Cosmos Co sortimentet dækker 100% naturlige produkter så som arganolie, grønt ler, marokkansk kropssæbe og rosenvand.

17 produkt(er)

Pure Nature Gold

Cosmos Co er er en international virksomhed, der producerer miljøvenlige, rene og naturlige produkter. Produkterne er smækfyldt med vitaminer og naturlige mineraler, der er gode for hår, hud og sjæl.

Historien om Cosmos Co

Cosmos Co er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i forsommeren 2012. Ideen bag brandet er simpel - Cosmos Co skulle være et brand, der producerer 100% naturlige produkter uden tilsætningsstoffer og andre kemiske ingredienser. Derudover skulle produkterne sælges til overkommelige priser, og samarbejdspartnerne i Marokko og Nordafrika skulle have en fair pris for deres leveringer. Alt dette resulterede i Cosmos Co - et brand, der skaber et bedre og sundere liv for kunderne.

Cosmos Co produkterne

Virksomheden er baseret i Tyskland, hvorfra produkterne bliver distribuerede over hele Europa. Sortimentet dækker en bred linje af naturlige produkter, der specielt udvalgt og nøje udviklet til kunderne. Cosmos Co har deres egen produktionsfabrik i Marokko, hvor virksomhedens velkendte produkter bliver produceret. På denne måde bliver produkterne nøje overvåget, så de lever op til forbrugernes krav om høj kvalitet, effektiv virkning og naturlige ingredienser.

Cosmos Co bestsellere

Sortimentet dækker 100% rene produkter til hud, hår og negle. De innovative produkter er baseret på naturens egne råvarer, og de er i konstant udvikling for at blive bedre og bedre. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Argan Oil og French Green Clay. Argan Oil er en ren argan-olie på sprayform, der anvendes til både hår, krop og ansigt. Den mirakuløse olie har plejende, blødgørende og helende effekter, der virker fantastisk på kroppen. French Green Clay er grønt ler med alverdens anvendelsesmuligheder. Leret kommer fra særlige bjerge og jordarter i Marokko, der er beriget med et hav af gode vitaminer og naturlige mineraler. Det grønne ler kan med fordel bruges som ansigtsmaske, hårkur eller kropspleje, hvor det nærer og blødgør.

Med Cosmos Co er du garanteret højkvalitetsprodukter, der er baseret på naturene ingredienser med en virkning, hvis lige ikke før er set!