Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Cutrin Vieno Sensitive

Cutrin Vieno Sensitive er et finsk brand med stor ekspertise inden for nordiske hår og hovedbundsproblemer. Cutrin Vieno Sensitive producerer naturlige, skånsomme og allergivenlige produkter til både pleje og styling.

12 produkt(er)

A gentle choice for your hair, scalp and respiratory tract

Cutrin er et innovativt brand, der har specialiseret sig i at producere naturlige hårprodukter inspireret af naturens ægthed.

Historien om Cutrin

Cutrin er en finsk virksomhed, der blev grundlagt i 1971 og er i dag et af de ledende hårplejebrands i Norden med et stort produktsortiment. Cutrin bygger på stor ekspertise inden for nordiske hår- og hovedbundsproblemer, hvor de kombinerer viden fra de bedste hårplejeeksperter med markedsviden og den nyeste teknologi. Virksomhedens solide ekspertise er desuden baseret på en farmaceutisk baggrund, hvilket giver grundlag for produktionen af hårplejeprodukter, der effektivt mindsker alverdens former for hovedbundsproblemer.

De effektive Cutrin produkter

Cutrin er en virksomhed, der er stolt af sin finske oprindelse og sine nordiske rødder, og produkterne er alle inspirerede af naturens ægthed og den unikke virkning af de rene råvarer. Cutrins mission er at skabe professionelle hårprodukter, der tilgodeser skønhed og sundhed samt har en høj kvalitet. Cutrin Sensitive produktlinjen er baseret på en allergivenlig formel, der er skånsom mod håret og huden, samtidig med at produkterne tilfører håret glans.

Cutrin Sensitive bestsellere

Blandt de bedst sælgende Cutrin Sensitive produkter finder man Finish It Hairspray Super Strong, Styling Mousse Strong og Sensitive Normal Hair. Finish It Hairspray Super Strong er en skånsom hårspray, der giver et kraftigt hold. Hårlakken er uden parfume, parabener og farvestoffer og er yderst skånsom mod hår og hovedbund. Styling Mousse Strong er en skånsom hårskum, der giver et fleksibelt hold med masser af glans. Sensitive Shampoo Normal Hair er en parfumefri shampoo, som har en beroligende effekt på hovedbunden. Den milde shampoo er særligt velegnet til hår, der er tørt eller kløende.

Ønsker du at pleje dit hår med naturlige og allergivenlige hårprodukter, er Cutrin Sensitive det perfekte valg for dig!