Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Dior makeup og skønhedsprodukter

Det franske modehus Dior står bag Dior Cosmetics, der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive makeupprodukter. Diors sortiment dækker blandt andet luksuriøse mascaraer, der skaber smukke og perfekte vipper ved første strøg.

29 produkt(er)

Spoil yourself with Dior


Christian Dior har lagt navn til det franske modehus, Dior, der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive makeupprodukter til kvinden, der ønsker lidt ekstra luksus.


Historien bag Dior


Dior er et internationalt brand, der blev stiftet i 1946 af manden ham selv, Christian Dior, der sidenhen har fået en form for cult-status inden for verdenen af mode, haute couture og skønhedsprodukter. Christian Dior har lagt navn til et brand, der i dag er verdenskendt for høj kvalitet inden for både mode og beauty og som er på alles læber, når det kommer til eksklusivitet.


Dior produkterne


Ikke alene er Dior kendt inden for modeindustrien, men det franske modehus er ligeledes verdenskendt for dets imponerende udvalg af eksklusive makeupprodukter, der kan få enhver kvinde til at falde i svime. Sortimentet dækker over makeup af højeste kvalitet ideel til kvinden, der ikke går på kompromis med luksus og som elsker at forkæle sig selv med det bedste af det bedste. Med det brede, men velovervejede, sortiment kan man nemt finde noget til enhver lejlighed eller krydre hverdagen med lidt luksus.


Diors absolutte bestseller


Når man snakker om Dior bestsellere kan man ikke komme udenom den populære og virkningsfulde mascara, Diorshow Iconic Mascara Black, der skaber de smukkeste og mest iøjnefaldende vipper ved første strøg. Mascaraen er baseret på en unik formel, der både former, buer og adskiller vipperne for et perfekt og beundringsværdigt resultat – det absolutte musthave for kvinden, der elsker lange og forførende øjenvipper. Lige i hælene på Iconic Mascara kommer Dior Addict Lip Maximizer - en eksklusiv lipgloss, der straks giver fyldige læber med masser af glans. Et absolut musthave for kvinden, der drømmer om store, smukke og skinnende læber.

Foretrækker du makeup af højeste kvalitet, og elsker du eksklusivitet og et stilrent design, er Diors makeupkollektion uden tvivl noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Dior