DKNY

DKNY er et international kultbrand, der kendt for ekstrem god kvalitet og et stor udvalg af luksuriøse produkter. DKNY står blandt andet bag en eksklusiv serie af lækre parfumer, der forfører omgivelserne, og uden tvivl er et musthave til samlingen!

6 produkt(er)

DKNY - Make it yours!

DKNY er et internationalt kultbrand, der kendt for ekstrem god kvalitet og et stor udvalg af luksuriøse produkter. DKNY står blandt andet bag en eksklusiv serie af lækre parfumer, der forfører omgivelserne, og som uden tvivl er et musthave til samlingen!

Historien bag DKNY

Det populære mærke DKNY blev etableret i 1984 i New York af Donna Karan som er hoveddesigner, og hendes mand Stephen Weiss. I 1996 blev DKNY et aktieselskab og blev i 2001 købt af Moet Hennessy, Louis Vuitton som er et fransk luksus selskab. I øjeblikket er der 70 Donna Karan og DKNY butikker globalt i verden. De første butikker åbnede i London 1997 og i New York City i 1999. DKNY’s hovedkvarter er på 550 Seventh Avenue Manhattan i New York. Inspireret af Donna Karan’s datter Gaby, grundlagde Donna Karan i 1989 DKNY som er en serie til yngre kvinder, samt produkter til mere overkommelig prisklasse, så alle har mulighed for at købe produkterne. DKNY designer både skræddersyede dragter, tøjpleje, fritidstøj, sportstøj, sko samt parfumer. Beauty Kollektionen specialiserer sig især i dufte, og har indtil i dag allerede produceret op til flere dufte - hvor nogle af dem allerede er blevet favoritdufte!

DKNY produkterne

DKNY sortiment spænder over et bredt udvalg af forskellige produkter, som eksempelvis tøj, undertøj, parfumer, tasker og skønhedsprodukter. DKNY råder over et bredt udvalg af blandt andet de populære og skønne “æble parfumer”, som er velegnet til enhver stilbevidst kvinde. DKNY er et unik brand, der prioriterer god kvalitet, og derfor er produktlinjen luksuriøs og enestående.

DKNY bestsellere

DKNY har allerede op til flere bestsellers blandt de populære dufte. En af favoritterne er DKNY Golden Delicious som er en duft til kvinder, der er beriget med unik sammensætning af duftnoter af appelsin, rose, sandeltræ og æble. Duften har en rig kombination af blomster og frugter - det gyldne æble er kendt for at skabe en elegant og magisk duft. Lige i hælene på denne duft kommer DKNY Be Delicious som er den klassiske æble duft. Duften har en frisk duft af æble, med en sofistikeret blanding af eksotiske blomster og sensuelle trænoter, denne duft hylder kvinder og giver en frisk og individuel duft til enhver kvinde. Den sidste favorit der skal fremhæves af DKNY parfumerne må være den skønne Be Delicious Fresh Blossom, som er en let og feminin parfume der er velegnet til kvinder - især de yngre. Parfumen har en dejlig frisk og inspirerende duft, der med det samme leder tankerne til de varme sommerdage ved stranden. Parfumen er beriget med en unik sammensætning af duftnoter fra henholdsvis grapefrugt, cassis og solmoden abrikos, samt den velkendte DKNY æbleduft.

Ønsker du at iføre dig en tidløs duft, er DKNY's serie af eksklusive parfumer det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: DKNY