Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Estée Lauder

Estée Lauder er en serie af parfumer samt makeup- og hudplejeprodukter til kvinden, der ønsker det hele - og lidt til. Det luksuriøse Estée Lauder sortiment er synonym med kvalitet, kvindelighed og selvsikkerhed, hvilket kommer til udtryk i de skønne produkter i serien.

28 produkt(er)

You can have it all

Estée Lauder er et internationalt brand, der tilgodeser enhver kvindes behov for selvsikkerhed i top. Sortimentet består således af luksuriøse parfume, makeup- og hudplejeprodukter - skabt til kvinden, der ikke vil gå på kompromis.

Historien bag Estée Lauder

Josephine Esther Mentzer, datter af en ungarsk skønhed og en tjekkisk forretningsmand, er kvinden bag det ikoniske Estée Lauder brand. Josephine fik kaldenavnet Esty af sine forældre i en ung alder, og det er senere hen blevet til Estée, og hun er således navngiveren og stifteren af det berømte Estée Lauder brand. Estée blev inspireret af sin smukke mors skønhedsritualer, som bestod i at nære huden, så den kunne forblive blød og glat, og hun blev desuden oplært af sin onkel, en ungarnsk kemiker, der lærte hende kunsten i at lave ansigtscremer med en synlig effekt. Det blev hurtigt klart, at Estée var skabt til noget stort, og hun prydede da også scenen i New Yorks Cherry Lane Theater fra en tidlig alder. Denne form for berømmelse var dog ikke tilstrækkelig, og Estée foretrak hellere hendes navn på en krukke fremfor i rampelyset, og således blev Estée Lauder brandet til, og det har levet i bedste velgående lige siden.

Estée Lauder sortimentet

I dag består Estée Lauder sortimentet af et bredt udvalg af hudplejeprodukter, men det er langt fra det eneste, det ikoniske brand har at byde på. I sortimentet finder man også et stort udvalg af makeup og parfume til kvinden, der ønsker at udstråle selvsikkerhed, uafhængighed og skønhed - hvert fald på overfladen, og Estée Lauders luksuriøse produkter er desuden favoritten blandt berømtheder såvel som almindelig dødelige, der blot elsker smuk hud og velvære i top.

Estée Lauder bestsellere

Det er ingen hemmelighed, at Estée Lauders sortiment byder på mange skønheder, men særligt én skønhed skiller sig ud; nemlig det populære serum, Advanced Night Repair, der lader en mere glat, yngre og strålende finish komme til syne; nogle kalder serummet for kilden til evig ungdom - bedøm selv. Lige i hælene på Estée Lauder Advanced Night Repair Serum kommer den elegante Modern Muse Eau de Parfum - en svimlende, forførende skønhed på flaske. Parfumen er både feminin og sødmefuld, og den efterlader en sensuel og kvindelig duft, der øjeblikkeligt forfører omgivelserne.

Ønsker du at blive fristet af skønne parfumer, makeup og hudpleje produkter, er Estée Lauders luksuriøse produktserie helt sikkert et match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Estée Lauder