Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Frisørens Vital System

Frisørens Vital System producerer terapeutisk hårpleje, der nemt og effektivt kommer hoved- bundsproblemer til livs. De behandlende FVS shampooer og conditionere modvirker skæl, kløe og andre ubehageligheder.

Filtreret efter

6 produkt(er)


Terapeutisk hårpleje


Frisørens Vital System revolutionerede hårplejebranchen med sine effektive produkter, der nemt og hurtigt kommer alle former for hovedbundsproblemer til livs uanset omfanget.

Historien om Frisørens Vital System

Frisørens Vital System (FVS) er en professionel hårplejeserie under den tyske virksomhed Schwarzkopf. Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898, hvor kemikeren Hans Schwarzkopf åbnede en lille butik med kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og lancerer verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien, og i dag er Schwarzkopf et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

De populære FVS-produkter

Schwarzkopf dækker over en lang række subbrands, herunder Frisørens Vital System. FVS er et anerkendt brand, der hurtigt og effektivt afhjælper forskellige problemer i hår og hovedbund, såsom skæl, hårtab, kløe og irritation. Kliniske forsøg har vist, at produkterne i Frisørens Vital System er særligt effektive overfor selv de sværeste tilfælde af hovedbundsproblemer. Hovedbunden holdes i sund balance, og skælforekomster modvirkes effektivt. FVS-serien indeholder desuden ikke parfume, kunstige farvestoffer eller parabener.

Frisørens Vital Systems bestsellere

Frisørens Vital Systems’ helt klare bestsellere er FVS 2 og FVS 4. FVS 2 er en specialshampoo, der modvirker tørre skælforekomster, svamp og kløe. Shampooen tilfører fugt til hår og hovedbund samt har en beroligende effekt. Hovedbunden kommer hurtigt tilbage til sin naturlige balance, og irritationer lindres. FVS 4 er en intensiv tonickur, der ikke skal skylles ud. Kuren kan bruges til dagligt og bekæmper skæl sammen med den valgte shampoo fra Frisørens Vital System. Alt i alt er FVS en virkningsfuld hårpleje-serie, der kommer hovedbundsproblemer til livs og opretholder en sund balance.

Med Frisørens Vital System er det slut med skælflager, kløe og andre ubehageligheder!