Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

GHD

Ghd er en af verdens førende produ- center inden for stylingapparater. Det brede ghd-sortiment består bl.a. af glattejern, krøllejern, hårtørrere og hårbørster. Vi er officiel forhandler.

Filtreret efter

1 produkt(er)

GOOD HAIR DAY, EVERY DAY

Ghd er en international succeshistorie, hvis produkter er baseret på en innovative tankegang samt materialer af højeste kvalitet.

Historien om ghd

Good Hair Day, bedre kendt som ghd, er en international virksomhed, der blev grundlagt i 2001 i Storbritannien af Martin Penny, Gary Douglas og Robert Powels. De tre grundlæggere startede ud med at sælge ét innovativt glattejern i England, og siden da har virksomheden taget fart og er ekspanderet til mange lande verden over. I dag er ghd en af de førende virksomheder inden for eksklusive stylingapparater og hårprodukter af høj kvalitet, og de anerkendte ghd-produkter sælges nu i mere end 50.000 saloner.

ghd’s produkter

ghd er på kort tid blevet en international succeshistorie, der bygger på en innovativ og fremadrettet tankegang. De velkendte produkter og stylingapparater er alle udviklet af stylister med tanke på at give både de professionelle og alle andre, der elsker styling, en god hårdag. ghd’s sortiment dækker over mange forskellige varmestylers, hårtørrere samt et bredt udvalg af hårbørster og stylingprodukter. I 2014 blev 4 unikke krøllejern også tilføjet produktlinjen for at ramme forbrugerenes behov og give dem mulighed for at skabe varierede frisurer med en flot, glansfuld finish.

De førende ghd bestsellere

I mere end 100 år har GHD skabt innovative produkter, der følger forbrugernes behov og ønsker til en perfekt barbering. Sortimentet dækker over et utal af forskellige skrabere til både mænd og kvinder samt baberskumme, barbercreme, barbergeléer, aftershaves og barberblade af høj kvalitet.

De førende GHD bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i ghd-serien er den klassiske V Gold Classic Styler, som findes i et væld af smukke limited-edition udgaver. Glattejernet er en facelifted udgave af den velkendte IV Gold Styler, der begge gør det nemt og hurtigt at opnå flotte, spændstige krøller, der holder i flere dage eller ultraglat hår ved bare første strøg. Hvilket glattejern man sværger til er en smagssag. Det nyeste skud på stammen er Platinum Styler - et innovativt glattejern, der bygger på en ny og forbedret teknologi. Glattejernet anvender 6 varmesensorer, i stedet for de normale tre, til at opretholde en konstant og jævn temperatur på 185°C. Dette er den ideelle temperatur, hvorved man kan omforme håret uden at skade det, og dette glattejern er særligt velegnet til tykt og kraftigt hår.

Med ghd’s mange innovative varmestylers og stylingprodukter er du sikret en god hårdag hver eneste dag!