GlamGlow

GlamGlow er et internationalt brand, der leverer de nyeste trends direkte fra Hollywood. Udvalget dækker over hudpleje til både mænd og kvinder, og fælles for alle GlamGlow produkterne er, at de har en synlig virkning, og at de kun repræsenterer det bedste af det bedste.

3 produkt(er)

Hudplejeprodukter der har en øjeblikkelig virkning

GlamGlow er et internationalt brand, der leverer de nyeste trends direkte fra Hollywood. Udvalget dækker over hudpleje til både mænd og kvinder, og fælles for alle er GlamGlow produkterne er, at de har en synlig virkning, og at de kun repræsenterer det bedste af det bedste.

Historien bag GlamGlow

GlamGlow blev grundlagt af Glenn og Shannon Dellimore i 2010 udelukkende til professionel brug i Hollywoods underholdning, musik og mode branche. I 2011 blev det muligt at købe GlamGlow for detailhandel, og det blev hurtigt en stor succes. Distributionen er nu steget til 86 lande og over 6500 luksusbutikker. GlamGlow er i de sidste 6 år blevet en stor succes, og har vundet et væld af skønhedskonkurrencer, og er utrolig anerkendt for hurtigtvirkende, innovative luksusbehandlinger, der leverer øjeblikkelige synlige resultater.

Om produkterne

GlamGlow’s produkter er baseret på en avanceret og innovativ kosmetikteknologi. De helt exceptionelle virkningsfulde mudder-produkter fra GlamGlow, er hurtigt blevet verdenskendt. GlamGlow er berømt for at give helt utrolige resultater. GlamGlow’s mudder-produkter indeholder kun ingredienser af allerhøjeste kvalitet og giver resultater både øjeblikket og på lang sigt – uanset ens hudtype. GlamGlow er et prisbelønnet mærke, og et af de mest populære mærker inden for hudpleje produkter. GlamGlows produkter signalerer kvalitet og eksklusivitet. Dette gør de især med deres design på produkterne, men også på selve emballagen af produktet stråler af kvalitet. GlamGlow bruger den mest banebrydende teknologi TEAOXI, for at skabe avancerede og eksklusive hudplejeprodukter.

GlamGlows bestsellers

GlamGlow’s sortiment spænder bredt fra ansigtsmasker til læbepomade. Man kan dog ikke komme udenom favoritterne fra GlamGlow. En af bestsellerne fra GlamGlow er ThirstyMud Hydrating Treatment, som er en ansigtsbehandling, der plejer, fugter, genopbygger og gendanner huden. Ansigtsmasken fra GlamGlow er en vaskeægte fugtbombe, der hjælper med at holde huden i balance. YouthMud Tinglexfoliate Treatment er også en af bestsellerne fra GlamGlow. Denne ansigstmaske holder huden ung. Masken giver en blødere, glattere og mere strålende hud, som skriger af velvære. Derudover hjælper ansigtsmasken med, at reducere rynker og fine linjer i ansigtet.

Ønsker du eksklusive hudplejeprodukter, der har en øjeblikkelig virkning og hjælper med at holde huden i balance, så er GlamGlows hudplejeprodukter helt sikkert noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: GlamGlow