Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Hair Beliefs

Hair Beliefs er et dansk brand, der bringer det bedste frem i håret med eksklusive hårprodukter til pleje og styling af håret. Sortimentet favner alt fra shampoo og balsam til hårkur, krøllecreme og hårolie, der giver håret den helt rette, silkebløde finish.

5 produkt(er)

Free, fun & fabulous

Hair Beliefs er et dansk brand, der producerer hårpleje- og stylingprodukter med omtanke uden at gå på kompromis med effektivitet. Produktserien er godkendt til grøn salon, og tanken bag Hair Beliefs er, at det skal være muligt vha. simple rutiner at udnytte al hårets potentiale til fulde.

Historien bag Hair Beliefs

Hair Beliefs dækker over eksklusive og rene hårprodukter, der er udviklet i Danmark med en stærk tro på, at alt hår har potentiale. Derfor udvikler Hair Beliefs lækre hårpleje- og stylingprodukter, der bringer det bedste frem i håret – alle kan nemlig få smukt og fantastisk hår med de rette midler og endda uden besvær. Hair Beliefs er blevet grundlagt med et særligt mål for øje: effektiv hårpleje skal være nemt og ligetil. I en verden, vi konstant skal forholde os til, mener Hair Beliefs, at hårpleje skal være simpel, så der i hvert fald er én bekymring mindre, og alle kvinder kan tage den nemme vej til drømmehåret.

Hair Beliefs produkterne

Sortimentet hos Hair Beliefs dækker alt fra shampoo, balsam og hårkur til saltvandsspray, krøllecreme, varmebeskyttende spray, hårolie og hårserum. Hair Beliefs byder på forskellige produktserier, hvor den rette hårpleje findes uanset, om ønsket er volumen og fylde, fugt til det tørre hår, at tæmme og fremhæve krøllerne eller at beskytte farvet hår mod farvetab. Alle hårprodukterne bygger på Inca Inchi Olie fra frø, der vokser i Amazonas-området i Peru, som har været brugt af de lokale i tusindvis af år og nu også har fundet vej til disse populære hårplejeprodukter fra Hair Beliefs. Inca Inchi Olie er en unik kilde til Omega-3 fedtsyrer og E-vitamin, som genopretter hårets fugtbalance, virker regenererende samt nærer og plejer håret.

Hårpleje med holdning

Hair Beliefs er kendetegnet ved et værdisæt med en stærk holdning til ingredienslisten og miljøet, så alle kan føle sig trygge ved at bruge Hair Beliefs. Hårplejeserien er 100% vegansk og ikke testet på dyr (cruelty-free) samt godkendt til grøn salon. Derudover er serien dermatologisk testet og fri for parabener og sulfat. Shampoo til krøllet hår, volume shampoo, fugtgivende hårkur eller hårolie – al hårplejen gør noget godt for håret og kan bruges med god samvittighed.

Hair Beliefs bestsellere

Blandt Hair Beliefs bedst sælgende produkter er Got The Blues Silver Shampoo og Love Addiction Hair Elixir. Førstnævnte er en effektfuld silver shampoo, der er specielt udviklet til blondt og gråt hår, som med blålige/violette pigmenter neutraliserer uønskede gule toner i håret, så det fremstår stærkere, køligere og mere klart. Shampooen tilfører samtidig pleje og efterlader det lyse hår med en glansfuld, velplejet finish. Hair Beliefs Love Addiction Hair Elixir er en nærende hårolie, der giver en masse fugt og glans til håret, reducerer krus og giver dybdegående pleje, så håret bliver sundt og glansfuldt. Endnu en bestseller er Hair Beliefs Wrap Me Up Hair Mask, som er en intensivt reparerende hårkur, der giver en masse fugt, næring, pleje og blødhed til håret.

Med de skønne hårprodukter fra Hair Beliefs kan enhver kvinde se og føle sig som sit bedste til enhver tid med den helt rette hårpleje og styling til alle behov.

Besøg producentens hjemmeside: Hair Beliefs