Herôme

Herôme er en serie af enestående negleplejeprodukter, der gennem tiden har hjulpet mange med at få flotte og velplejede negle. Herôme sortimentet tæller et sort udvalg af produkter, der skaber synlige og fantastiske resultater.

12 produkt(er)

Beautiful hands and nails are possible for everyone!

Herôme er et af de mest anerkendte brands inden for negle- og håndpleje. De virkningsfulde produkter i Herôme sortimentet afspejler deres motto: at det skal være muligt for alle at få smukke negle.

Historien bag Herôme

Herôme er et internationalt og anerkendt brand, der har mere end 30 års erfaring inden for professionel neglepleje. Bag Herôme ligger en imponerende fortælling om, hvordan ejer og grundlægger, Margreet van Roemburg, ønskede at gøre det nemt for alle at få smukke og velplejede negle. Hendes interesse for neglepleje opstod, da hun på en ferie oplevede, at hendes negle begyndte at flosse og blive bløde. Derefter besluttede hun sig for at komme problemet til livs, og deraf blev den – nu mangeårige – succesvirksomhed til, der stadig, den dag i dag, er en af de mest anerkendte og respekterede inden for neglepleje-industrien.

Herôme produkterne

Filosofien bag Herôme er at skabe neglepleje-produkter, der har en synlig effekt og som i løbet af kort tid sikrer smukke og beundringsværdige hænder og negle. Brandet bygger på en solid idé om, at produkter skal holde det, de lover, og det er formentlig derfor, at Herôme produkterne er så populære verden over. Herôme sortimentet dækker over et bredt udvalg af neglepleje-produkter, der tilgodeser det velkendte ordsprog: ”dine hænder er dit visitkort”. I sortimentet finder man alt lige fra virkningsfulde neglehærdere til skånsom neglelakfjerner, plejende negleolie og neglebåndsbehandlinger. Produkterne har alle ét til fælles: en dokumenteret virkning!

De absolut bestsellere

Med Herômes imponerende og populære sortiment kan det være svært at udpege favoritterne. Men skal man favorisere, finder man blandt andet den populære Herôme Nail Hardener Strong på listen over bestsellere. Nail Hardener Strong fra Herôme er en effektiv neglehærder, der styrker neglene samt beskytter dem imod knæk og skader. Resultatet er smukke og stærke negle i løbet af bare 14 dage. En anden bestseller i Herômes sortiment er Natural Nail Whitener – en transparent lak, der effektivt dækker misfarvede negle samt giver et manicurelook, som kom man lige fra neglesalonen.

Ønsker du smukke og velplejede negle, som kom du lige fra neglesalonen, skal du bestemt tage et kig på Herômes fantastiske sortiment af neglepleje-produkter.