Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Kenzo

Kenzo er et luksuriøst mærke, der har eksisteret siden 1970. Kenzo-universet er kendetegnet ved det dristige, spontane og overraskende. Man kender Kenzo for at skille sig ud, gøre ting anderledes ved at bryde og udfordre sæsonens trends.

22 produkt(er)

The world is beautifulKenzo er et verdenskendt japansk modebrand, der også producerer fortryllende parfumer til både hende og ham. En blanding af det asiatiske, japanske og det europæiske skaber et smukt og unik univers af dufte, der giver en følelse af frihed.Historien bag KenzoTilbage i 1970 grundlagde den japanskfødte designer Kenzo Takada det franske luksusbrand. Kenzo flyttede fra Japan til Paris i 1964, for at følge sin drøm - og det lykkedes. Brandet startede med at kedde Jungle Jap og blev derefter ændret til KENZO, som vi kender det den dag i dag. Rejsen mod succes med KENZO, startede med at han skate succesrige kollektioner for store modehuse. Den første KENZO butik kom til, med et sortiment der dækkede over modetøj, men der skulle ikke gå mange år før parfumerne kom på hylderne. Brandet blev fuldendt, nu hvor du både kunne klæde dig i KENZO, men også dufte af KENZO.
Kenzo produkterneKenzo er ikke blot et anerkendt brand indenfor modebranchen, men også indenfor dufte. Den allerførste parfume der kom på markedet fra Kenzo var til kvinder i 1988 og 3 år senere kunne den første mande parfume findes på hylderne. Kenzo har altid haft et vigtigt motto "The world is beautiful". Mottoet afspejles på alle varerne, ved at have et farverigt og kreativt udtryk, der giver en følelse af frihed. Bliv fortryllet af unikke dufte fra Kenzo, med et sortiment der dækker over dufte af blomster, mandarin, grøn peber og mange flere unikke noter. Om du er til tunge eller friske dufte, så har Kenzo et match.
Kenzo bestsellereKenzo universet har taget verden med storm, og fortsætter med at være en af de største brands indenfor modebranchen. Med et så stærkt og bredt brand, følger der mange bestsellers med. KENZO Flower, KENZO Amour eller KENZO Aqua er de bedst sælgende parfumer.Elsker du at iføre dig en duft, der giver en følelse af frihed og selvtillid, er KENZOs fantastiske parfumer det perfekte match for dig!Besøg producentens hjemmeside: Kenzo