Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Kevin Murphy

Shop Kevin Murphy hos Signatura. Stort udvalg og gode priser. Vi sender alle ugens dage og tilbyder fri fragt.

Filtreret efter

1 produkt(er)

Kevin Murphy

Kevin Murphy er en banebrydende hårstylist hvis arbejde har været på forsiderne af globale magasiner og tidskrifter verden over. Kevin Murphy er uddannet hos Vidal Sassoon i London, men kommer fra Australien, som han vendt tilbage til, for at etablerer sig selv og sit brand. Kevin Murphy er ekspert indenfor sit felt, og en frontfigur i hårstylist industrien, hvor han er passioneret og ambitiøs omkring sit arbejde. Kevin Murphy er en trendsætter, der skaber nye hår designs og innovative produkter, der er skånsomme mod håret og miljøet. Hos Kevin Murphy tænker er der en bæredygtig tankgang, og de forsøger konstant at stræbe efter at gøre deres brand mere miljøvenlig når det gælder deres formler, emballage og samarbejder.


Kevin Murphy hårpleje

Kevin Murphy sælges i hele 62 forskellige lande globalt, og er særligt kendt for sin fantastiske kvalitet og effektive virkning. Kevin Murphy's hår produkter er hudpleje inspireret, og udviklet med samme filosofi som hudplejeprodukter. Kevin Murphy har udviklet deres egen "New Age" teknologi, der er specielt formuleret til at give h¨ret både styrke og hold, samtidig med en vægtløs fornemmelse i håret. "New Age" teknologien indeholder kraftfulde antioxidanter fra hyben, immortelle, orkideblomst og kakadublomme, der findes i de Australske regnskove. Disse lækre ingredienser virker utroligt beskyttende på håret, og modvirker skadelige virkninger, der kommer af miljømæssige påvirkninger.


Kevin Murphy sortiment

Kevin Murphy har et bredt sortiment indenfor hårpleje, du finder f. eks. alt fra hår farvning til shampoo og styling produkter. kevin Murphy har alverdens forskellige typer produkter, hvor du finder farver, farvepleje, farve redskaber, rens, styling produkter, værktøjer som børster, sakse og krølle rullere, behandlinger og hårvask produkter. De har et regime af produkter der er udviklet specielt til blond hår, krøller, beskyttende produkter reparerende produkter, produkter der giver tekstur, produkter til hovedbunden, produkter der hydrerer, detoxende produkter, foryngende produkter, produkter der virker udglattende, volumegivende produkter og produkter der virker beskyttende. Du kan uden tvivl finde dit ideelle hårpleje eller styling produkt blandt Kevin Murphys's lækre udvalg her hos Signatura.


Kevin Murphy's Bestsellers

Kevin Murphy NIGHT.RIDER giver dig et suverænt hold og har en fantastisk konsistens. Se flere tilbud på Kevin Murphy her.

Kevin Murphy PLUMPING.WASH er den perfekte shampoo til fint og tyndt hår, der trænger til ny volumen.

Kevin Murphy HAIR.RESORT er en lækker stylingcreme, der giver dit hår et rodet, beachlook. Få rabat på dine Kevin Murphy produkter hos Signatura.

Kevin Murphy MOTION.LOTION giver dig lækre og smukke krøller og kontrollerer flyvske hår.