Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

KIDS

KIDS producerer børnevenlig hårpleje af høj kvalitet. KIDS’ sortimentet dækker skånsomme shampooer, balsammer, balsamsprays og hårvokse, der bekæmper samt modvirker tilfælde af lus i håret.

5 produkt(er)

Når kun det bedste er godt nok

KIDS er et velanset brand, der producerer børnevenlige hårplejeprodukter i højklasse. Produkterne har det specifikke formål, at de bekæmper og modvirker tilfælde af lus i håret samt er skånsomme mod en sart hovedbund.

Historien om KIDS

KIDS er et dansk brand, der står for kvalitet samt professionel hårpleje. KIDS har siden 1996 sørget for, at forbrugeren kun møder det bedste af det bedste ude i salonerne samt i hjemmet. Filosofien bag KIDS er at formidle produkter udelukkende af høj kvalitet og til rimelige priser, så alle kan være med. At forbrugeren er i højsædet i virksomheden ser man desuden i, at KIDS kun anvender godkendte ingredienser i deres produkter.

KIDS produkterne

Produktlinjen KIDS er en hårplejeserie, der er skabt specielt til børn. I KIDS-serien finder man shampoo, balsam, balsamspray og hårvoks, der er milde mod børns sarte hud og hår. Shampooen er udviklet med en skånsom formel, så den ikke svier ikke øjnene, imens de øvrige hårprodukter virker lusebekæmpende og lusehæmmende.

De førende KIDS bestsellere

KIDS er en populær serie blandt børnefamilierne, hvor en af de absolutte bestsellere er KIDS Treatment Spray. Sprayen er en udfiltrende balsamspray, der gør håret let at frisere samt bekæmper og forebygger lus i håret. Lige i hælene på KIDS Treatment Spray ligger KIDS Remover Cream - en hårcreme, der effektivt fjerner lus i håret samt kan anvendes til selv den mest sensitive hud.

Leder du efter danskproducerede kvalitetsprodukter til dine børn, er KIDS uden tvivl det perfekte valg for både dig og dit barn!