Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

LAQ Shield

LAQ Shield er en dansk producent af innovative shellakker i en pallette af smukke farver. De unikke LAQ Shield geléneglelakker lader kvinder vælge deres eget personlige look med elegante og farverige negle.
Historien bag LAQ Shield | LAQ Shield produkterne | LAQ Shield bestsellere

12 produkt(er)

DU er det nye sort

Producenten bag disse kvalitets produkter til neglene er en dansk virksomhed kaldet LAQ Shield. Virksomheden har på kort tid har haft stor succes med deres innovative gellakker, der lader kvinder skabe personlige og elegante looks med flotte, farverige negle.

Historien bag LAQ Shield

LAQ Shield blev grundlagt af en række selvstændige kvinder. Virksomheden blev til på baggrund af en mission om at skabe unikke produkter, der giver kvinder mulighed for selv at vælge deres eget personlige look, hvilket er muliggjort med lanceringen af LAQ Shield.

LAQ Shield produkterne

Filosofien bag LAQ Shield er kvalitet og valgfrihed, hvilket også ses i produktsortimentet. Sortimentet dækker de unikke gellakker i en pallette af smukke farver samt en LED-lampe og alverdens negletilbehør.

LAQ Shield bestsellere

Nogle af de bedst sælgende produkter inden for serien er LAQ. Shield Calm Green, Candy Pink og Top Coat. De flotte geléneglelakker giver en langtidsholdbar farve, der ikke afskaller eller krakelerer i op til 14 dage, når de hærdes under det effektive LED-lys. Calm Green er en flot, mintgrøn pastelfarve med en klar og blank finish. Candy Pink er en lys pink farve, der leder tankerne hen på skønne sommerdage. Top Coaten forsegler til sidst lakken og kan fås i enten en mat eller glansfuld udgave, alt efter hvad man ønsker.

LAQ Shield tror på, at DU er det nye sort, og med de skønne gellakker får du mulighed for at udtrykke din personlige stil igennem elegante, farverige negle!