Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Maybelline

Maybelline er en familiejet virksomhed, der er blevet til et af de største makeupbrands i verden. Maybelline producerer alt inden for makeup og kosmetik, der gør det muligt at skabe sit eget personlige look.

13 produkt(er)

Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline.

Maybelline New York er en stor koncern, der blev til på baggrund af en rigtig kærlighedshistorie. I dag er virksomheden en global succes med distribution af kosmetik til mere end 129 lande verden over.

Historien om Maybelline

Maybelline er en global virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1913. Virksomhedens historie starter med, at den unge kemiker Thomas Willams fandt sig selv i et dilemma. Hans storesøster Maybel var forelsket i en mand, der var forelsket i en anden kvinde. Maybel Williams gjorde sig rigtig til med vaseline på øjenvipper og bryn for at fremhæve dem. Thomas besluttede sig for at hjælpe med at forøge hendes chancer ved at tilføje kulstøv til vaselinen. Dette gjorde vipperne og brynene mørke og mere dramatiske. Sådan blev verdens første moderne mascara til. I 1915 blev Maybel gift med sin mand, og Thomas grundlagde Maybelline, opkaldt efter bruden og produktet, der hjalp hende.

Maybellines produkter

Maybelline er gået fra at være en lille familieejet virksomhed til at blive et af de største makeup-mærker i verden. Den globale koncern producerer i dag mere end 200 kosmetikprodukter, der distribueres i mere end 129 lande verden over. Maybelline kombinerer avancerede formler med tidens trends for at skabe makeup med storby-vibe og energisk stil. Makeupbrandets vision er at opmuntre kvinder til at gøre indtryk, prøve nye looks og vise deres egen personlige stil.

Maybellines bestsellere

Sortimentet dækker over alt inden for makeup lige fra et væld af mascaras til læbepomader og farvede dagcremer. Et af de bedst sælgende produkter i serien er Maybelline Stiletto Ultimate Length Mascara - en fantastisk mascara, der giver op til 70% længere vipper. Øjenvipperne får et dramatisk look med en flot, markeret vifte-effekt. Mascaraen er skarpt efterfulgt af Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser og Dream Fresh BB Cream. Baby Skin Instant Pore Eraser er en transparent primer, der effektivt mindsker hudens porer, så huden efterlades ensartet og fløjlsblød. Dream Fresh BB Cream er en farvet dagcreme, der udvisker fine linjer i ansigtet for et flot og jævnt look.

Med Maybelline New Yorks store sortiment får du mulighed for at finde lige præcis de produkter, der passer til din personlige stil!

Besøg producentens hjemmeside: Maybelline