Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Mythos

Mythos er en græsk producent af hår- og hud- plejeprodukter, der er baseret på aromatiske planter og olier. Mythos’ fantastiske cremer, sæber, shampooer og parfumer frembringer den naturlige skønhed i enhver.

8 produkt(er)

Natural and mild formulas, dermatologically tested

Mythos er et innovativt, græsk brand, der specialiserer sig i produktionen af hudplejeprodukter med naturlige ingredienser.

Historien bag Mythos

Mythos er en virksomhed, der blev grundlagt i 1997 i Grækenland, heraf navnet Mythos. Virksomheden var en af de første til at producere hudplejeprodukter baseret på olivenolie og naturlige ingredienser. Siden begyndelsen har Mythos’ mission været at skabe et produkt af høj kvalitet, der gav huden en synlig effekt på kort tid. Den idylliske græske natur har været kilde til de skønne hudplejeprodukter, der har gjort Mythos til et populært og vellidt brand verden over.

Mythos produkterne

Mythos dækker over et bredt sortiment af hudplejeprodukter, der gør det nemt og naturligt at være skøn. Den populære produktlinje fra Mythos er baseret på aromatiske planter og olier, der plejer og nærer huden i dybden, så den efterlades med en fantastisk blødhed. Mythos dækker over et sortiment af produkter, der har forskellige funktioner på huden. Fælles for alle produkterne er, at de er baseret på en innovativ tankegang, der har gjort det muligt at frembringe en naturlig skønhed gennem brugen af jordiske ingredienser.

Mythos’ bestsellere

Blandt Mythos’ bedst sælgende produkter finder man 24h Rich Face Serum Cream, 24h Fluid Face Gel Cream og Hand & Nail Cream. 24h Rich Face Serum Cream er et ansigtsserum med snegleekstrakt, der plejer og nærer huden døgnet rundt. Serummet har en opstrammende effekt på huden, der efterlades med et friskt boost. 24h Fluid Face Gel Cream er en ansigtsgelé med snegleekstrakt, der har en fugtgivende og kølende effekt på huden. Derudover har geléen en anti-age effekt, der efterlader huden opstrammet og frisk. Hand & Nail Cream er en skøn håndcreme, der plejer og nærer huden. Cremen tilfører masser af fugt til huden, som efterlades med en silkeblød, smidig og velplejet finish.

Ønsker du en smuk og velplejet hud, er Mythos’ naturlige produkter det perfekte valg for dig!