Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Neccin

Neccin er danskproducerede hårpleje- produkter, der effektivt kommer alle former for hovedbundsproblemer til livs. Med Neccin shampoo og balsam er det slut med skæl, kløe og irritation.

5 produkt(er)

Skånsom pleje til hår og hovedbund

Neccin er et dansk brand, der revolutionerede hårplejebranchen med sine effektive produkter, der nemt og hurtigt kommer alle former for hovedbundsproblemer til livs.

Historien om Neccin

Neccin Pharmacy er et af de førende hårplejebrands i Danmark, der giver en effektiv løsning på hår- og hovedbundsproblemer. Neccin er en anerkendt virksomhed, der siden 1996 har sørget for, at forbrugeren kun møder det bedste af det bedste ude i salonerne samt i hjemmet. Filosofien bag Neccin er at producere produkter af høj kvalitet samt til rimelige penge, så alle kan være med.

Neccin produkterne

Neccin er virkningsfulde hårplejeprodukter, der indeholder en unik kombination af ingredienser. Ingredienserne har en plejende virkning på håret samt afhjælper effektivt hovedbundsproblemer. Piroctone Olamine er en kraftig ingrediens, der aktivt bekæmper skæl, kløe og irritation, så hovedbunden bringes tilbage i sin naturlige balance. Neccins sortiment dækker shampooer og balsammer, der alle er med til at modvirke selv de sværeste tilfælde af hovedbundsproblemer.

Neccins bestsellere

Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment og Neccin Shampoo No. 2. Sensitive Balance. Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er en plejende skælshampoo, der er specielt designet til at fjerne både fedtede og tørre skæl fra hovedbunden. Shampooen behandler og forebygger hovedbundsproblemer, så hår og hovedbund efterlades sundt og velplejet. Shampoo No. 2 Sensitive Balance er en særlig mild shampoo, der er specielt tilpasset kvinders hovedbunde. Shampooen bekæmper alle former for kløe og irritation, f.eks. som følge af psoriasis.

Med Neccins virkningsfulde produkter er det slut med skælflager, kløe og andre ubehageligheder!

Besøg producentens hjemmeside: Neccin