Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Nioxin

Kom hårtab og tyndt hår til livs med Nioxin. Hvert system fra Nioxin er designet til at skabe og vedligeholde et optimalt hovedbundsmiljø med henblik på at løse de problemer der er forbundet med hårtab.

21 produkt(er)

Combat thin hair effectively

Nioxin er et amerikansk brand, der ønsker at komme hårtab og tyndt hår til livs. 50% af mænd og kvinder kæmper kampen mod manglende hår, og her er Nioxin redskabet, der på blot 4 uger giver et fyldigere, tykkere og kraftigere udseende af håret.

Historien bag Nioxin

Nioxin blev grundlagt i 1987 af Eva Graham fra North West Carolina. Missionen var at afhjælpe kvinder og mænds problemer med hårtab og tyndt hår. Grahams far havde problemer med at tabe håret, og Graham selv oplevede på egen krop at tabe sit hår efter fødslen af sit første barn. Hårtabet såede de første frø i kampen om at finde et middel imod hårtab. Graham begyndte at undersøge muligheden for at behandle hovedbunden med hudpleje metoder, da en sund hovedbund er altafgørende for sundt og lækkert hår. På daværende tidspunkt var der meget få muligheder for at få hjælp med hårtab, så Nioxin var nødvendig. Graham havde fra barnsben været interesseret i naturen og dens helende kraft, hvilket var en af grundene til, at Nioxin er beriget med naturlige løsninger.

Nioxin produkterne

Produkterne i Nioxin er formuleret til at afhjælpe problemet med hårtab, og Nioxin skaber på bare 4 uger et tykkere resultat. Produkterne er baseret på en innovativ hudpleje-inspireret teknologi, der aktivt går ind og behandler hovedbunden og hårstråene og derigennem optimerer tykkelsen og fyldigheden af håret - helt uden bivirkninger. Produkterne kamuflerer ikke kun problemet, men behandler præcis de tilstande, der medvirker til tyndt hår. Nioxins produkter er baseret på forskellige systemer, hvor hvert system skaber og vedligeholder et sundt hovedbundsmiljø. Systemerne er ikke medicinbaserede, men baseret på effektive hudpleje metoder. Systemerne går fra 1 til 6.

Nioxin bestsellers

Et af Nioxins bedstsælgende produkter er 3D Intensive Hair Booster, som er en volumengivende leave-in hovedbundsbehandling, der er særligt udviklet til udtyndende hår-områder. Hovedbundsbehandlingen modvirker hårtab eller tyndt hår ved at beskytte det yderste lag hos hver enkelt hårstrå. 3D Intensive Hair Booster forstærker hår og hår-tæthed ved at fokusere på hårets fundament, idet et sundt hovedbunds miljø understøtter en sund struktur og vækst til håret. En anden bestseller er Cleanser Shampoo System 3, der er en rensende og nærende shampoo til farvet hår. Shampooen modvirker begyndende hårtab og forbedrer hovedbundens miljø, så hårstråene efterlades fyldigere og tættere. Shampooen indeholder farvebeskyttende og plejende ingredienser.

Drømmer du om at komme hårtab og tyndt hår til livs, er Nioxins hårprodukter et musthave for dig! Nioxin giver dig det tykke og velplejede hår, som du går og drømmer om.