Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Osmo

OSMO producerer pleje- og stylingprodukter, der giver de allerbedste resultater. OSMO sortimentet dækker bl.a. over shampoo, balsam, hårkur, hårvoks, hårspray, hårolie og genopfriskende hårfarver.

1 til 36 af 92

Side

af 3

Side

af 3

Where there’s drama there’s OSMO

OSMO er en verdensomspændende virksomhed, der skaber en bred vifte af hårprodukter inden for hårpleje og styling.

Historien om OSMO

År 2000 markerede ikke blot et nyt årtusinde, det var også året, hvor brandet OSMO blev grundlagt i Storbritannien. OSMO tog sin begyndelse med to revolutionerende hårvokse, der hurtigt fik en gruppe dedikerede fans, og derfra tog det fart. I dag er OSMO vokset til et anerkendt, globalt brand, der sælger sine unikke hårprodukter til styling og pleje i mere end 45 lande verden over. OSMO skaber trendsættende hårprodukter, der hurtigt lander på hylden med de mest ikoniske stylingprodukter. Førende stylister arbejder tæt sammen med OSMO om at skabe unik hårpleje, der tilbyder kunderne det bedste af det bedste. Alle hårprodukter fra OSMO er udviklet med den nyeste teknologi samt er tænkt og gentænkt flere gange for at sikre det allerbedste resultat.

OSMO produkterne

Produktsortimentet dækker i dag over bred vifte med mere end 75 hårprodukter inden for styling og hårpleje. Inden for styling har OSMO udviklet en unik serie, der sikrer et enestående look fra start til slut. Sortimentet indeholder alt fra varmebeskyttelse og føntørringslotion til volumenspray, krøllecreme, hårvoks og glattecreme samt finishprodukter som hårlak, glansspray og tørshampoo. OSMO’s hårplejeserie indeholder både shampoo, balsam samt hårkure og hårolie til alle hårtyper.

OSMO’s bestsellere

Det er ingen hemmelighed, at succesen er stor for OSMO, og kigger man på deres bestsellere, er det tydeligt, at de spænder vidt. På førstepladsen finder man OSMO Clay Wax - en klassisk ler voks med stærkt fleksibelt hold og en mat finish. Lervoksen er skarpt forfulgt af OSMO Wonder 10, der er en unik leave-in spray med 10 enestående plejende og beskyttende egenskaber.

OSMO er dit perfekte match, hvad enten du ønsker effektiv pleje eller en enestående og dramatisk hårstyling, der sætter dig i rampelyset!

Besøg producentens hjemmeside: OSMO