Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

P20 Riemann

P20 Riemann er et dansk brand, der specialiseret i sol- og hudplejeprodukter. P20 leverer sollotion og solspray, der er ultra vandfaste og langtidsbeskyttende - i helt op til 10 timer. Alle P20 solcreme er uden parabener, parfume og farvestoffer.

5 produkt(er)

For sun protection that works - all day, every day

P20 Riemann er en dansk producent af solcremer, der modvirker solskoldning. Sortimentet byder på solcremer på spray og på lotion, og solcremerne kan fåes i forskellige størrelser og solfaktorer.

Historien bag P20

P20 Riemann er et dansk produceret brand, der er specialiseret i solbeskyttelse og hudplejeprodukter. Riemann A/S blev grundlagt i 1970’erne af Claus Riemann med missionen om at skabe effektive produkter, der virker. P20 er udviklet til at yde den bedste solbeskyttelse på markedet, der kun behøver én påsmøring om dagen. I 1979 hvor P20 solcreme blev lanceret, så Riemann et stort behov for en pålidelig solfaktor, hvilket blev en af kerneværdierne inden for P20 solbeskyttelse. P20 var det første brand med en høj solfaktor, og den er i dag anerkendt for sin effektive virkning.

P20 produkterne

P20 er lavet ud fra visionen om at skabe produkter med en objektiv konstaterbar effekt - altså produkter der virker. Både P20 sollotion og solspray er baseret på ultra vandfaste og langtidsbeskyttende formler, der giver den optimale beskyttelse for alle - særligt børnefamilier og elite- og ekstremsportsudøvere, hvor det er vigtigt at have den bedste beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Solcremene har effekt i op til 10 timer og bevarer den samme beskyttelseskategori efter 80 minutter i vand. Udover sine ultra vandfaste og langtidsbeskyttende formler, er alle solcremene nemme at påføre, da de har en let konsistens, der absorberes hurtigt. Fælles for alle P20 produkter er, at de hverken indeholder parabener, parfume eller farvestoffer.

P20 bestsellers

Det mest populære produkt i P20 Riemanns sortiment er 10 Hour Sun Protection Spray SPF30 - en solcreme, der fungerer godt til børn som voksne. Solsprayen har en vandfast faktor 30, der beskytter huden mod UVA og UVB stråler. Solsprayen kan spraye fra alle vinkler og absorberes hurtigt. Lige i hælene på den effektive solspray er 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20, der beskytter med en solfaktor på 20. Solcremen er super nem at påsmøre og bevarer sin effektivitet i op til 10 timer.
Ønsker du solbeskyttelse, der er enkel og nem at anvende, og som beskytter dig i længere tid, så er P20 Riemann solserie lige noget for dig. Solserien er langtidsholdbar og vandfast, så hvad venter du på?Besøg producentens hjemmeside: P20