Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Philip B

Philip B er et af markedets førende brands inden for kvalitets hårpleje og stylingprodukter. Philip B's produkt- sortiment tæller alt lige fra shampoo, balsam og hårkur til hårvoks, hårspray og krøllecreme.

1 til 36 af 52

Side

af 2

Side

af 2

Eksklusive botaniske luksusprodukter

Philip B har med sine mange års erfaring en stor viden inden for hårplejeprodukter, og er i dag førende inden for innovative og kvalitetsprodukter, der giver simple løsninger til specifikke behov.

Historien om Philip B

Philip B blev grundlagt i 1992 af Philip Berkowitz i USA, og har siden da har vundet utallige af priser samt været fremhævet i mange af de største blade og medier. Philip blev drevet ind i hårbranchen som en spirende stylist i Boston, og senere i Los Angeles. Philip blev bekymret over antallet af kunder, der kom til ham med ødelagt, overbehandlet hår, der ikke kunne repareres - og derfor begyndte han at komme på ideer til sine egne produkter.

Philip B produkterne

Hvert enkelt Philip B produkt er fremstillet i den højeste kvalitet af rene råvarer, de indeholder mellem 20-40% planteudtræk. Produkterne har en stor procentdel af botaniske ingredienser i forhold til mange af de andre naturlige produkter på markedet. Philip B produkterne er fri for parabener og kemiske duftstoffer, de indeholder æteriske olier der går ind og forebygger, plejer og vedligeholder ens hår og hud, samtidig med de har en terapeutisk virkning på sindet. Æteriske olier bruges ofte i hår og hudplejeprodukter, men udover dette benyttes olien også til aromaterapi og hver enkelt duft har sin egen magiske indvirkning på krop og sjæl.

Philip B bestsellers

Blandt Philip Bs bestsellere ligger uden tvivl hans kølende og forfriskende Peppermint & Avocado Volumizing & Clarifying Shampoo, som er en dybdevirkende shampoo. Shampooen renser skånsomt men effektivt hår og hovedbund fri for produktrester, urenheder samt overskydende olier. Endnu et produkt man ikke må gå glip af fra Philip B er hans Icelandic Blonde Shampoo, der er en violet shampoo, der skånsomt renser og plejer håret. Shampooen minimerer effektivt gule toner i håret og har desuden en lysnende virkning. Håret efterlades med en kølig blonde farve, samt en glansfuld finish. Shampooen er særligt velegnet til blondt, gråt og hvidt hår. Endnu et produkt fra Philip B der skal fremhæves er hans Rejuvenating Oil der er en nænsom behandling, der genopretter hovedbundens naturlige balance. Olien fra Philip B er en nænsom behandling der reducerer irritation, kløe og inflammation i hovedbunden. Behandlingen hjælper hovedbunden med naturligt at hele samt virker beroligende på hudirritation. Behandlingen er velegnet til alle hårtyper.

Philip B produkter er uden tvivl vidundermidler, der giver håret lige præcis den virkning, det har behov for!

Besøg producentens hjemmeside: Philip B