Piz Buin

Piz Buin er et brand, der i over 70 år har leveret solcremer med optimal beskyttelse. Solcremerne kommer i forskellige former, størrelser og varianter, så der er noget for enhver smag. Piz Buin sikrer den perfekte balance mellem optimal beskyttelse og dét at opnå en smuk tan.

10 produkt(er)

A specialist sun care brand is born

Piz Buin er et brand, der har fremstillet solcreme i over 70 år. Deres sortiment dækker over et væld af produkter til ethvert behov for solbeskyttelse. Piz Buin sørger for en perfekt soloplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Historien bag Piz Buin

I 1938 besteg den kemistuderende, Franz Greiter, Piz Buin, hvor han dengang opdagede et stort behov for en effektiv solcreme, da han på bestigningen led under overeksponering af solen. Han gik derfor sammen med sin kone, der var uddannet skønhedsekspert, om at udvikle et specialiseret solplejemærke dedikeret til at udvikle skarp solbeskyttelse. Solbeskyttelsen er, som vi kender i dag, kendetegnet som luksuriøs hudpleje til alle, der ønsker at nyde livet i solen.

Piz Buin produkterne

Alle Piz Buin produkter er sigter mod at give kompromisløs beskyttelse til alle solelskere, der higer efter en smuk tan. Piz Buin har mange fordele - produkterne absorberes alle hurtigt uden at fedte eller klistre - de efterlader ingen hvide striber og er super nemme at påføre. Flere i serien er ovenikøbet svedafvisende og vandfaste. Derudover har Piz Buin udviklet bruningsfremmende produkter, der giver en smuk tan uden at indeholde selvbruner.

Piz Buin bestsellere

Det mest populære produkt i Piz Buin serien er In Sun Ultra Light SPF15, der har en mellem solbeskyttelse. Solcremen beskytter både mod UVA og UVB stråler med en faktor 15. Cremen tilfører masser af fugt til huden og efterlader den blød og smidig. In Sun Ultra Light SPF15 har en ultra let, ikke-klistrende konsistens, der absorberes lynhurtigt uden at efterlade hvide mærker. Lige i hælene kommer Allergy Lotion SPF15, der giver en høj solbeskyttelse til solfølsom hud. Solcremen er både svedafvisende og vandfast. Cremen gør huden mere modstandsdygtig over for solen og øger hudens tolerance for solen. Allergy Lotion SPF15 tilfører fugt til huden og har en lindrende effekt, hvilket gør den perfekt til sensitiv hud.

Ønsker du at tage hånd om din hud med kompromisløs og skarp solbeskyttelse, så er Piz Buins hudplejeserie lige noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Piz Buin