Summer Sale: Spar 20% på udvalgte brands SHOP HER

RAZspa

RAZspa er det dansk brand, der producere hudpleje til ansigt, krop og hår. RAZspa’s produkter er baseret på naturlige ingredienser fra den nordiske natur. De er samtidig fri fra parabener og mineralske olier.

19 produkt(er)


Økologisk og naturlig hudpleje


RAZspa er et dansk brand, der producere hudpleje til ansigt, krop og hårpleje. Produkterne er baseret på økologiske ingredienser fra den nordiske natur, der giver et flot resultat hver gang.
Historien om RAZspa


RAZspa er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2014 af Rasmus Bjørn Andersen, eller Raz som de fleste kender ham. Raz har i mange år studeret og arbejdet med naturens helbredende og skønhedsremmende egenskaber. Med hans store viden, har han de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte med ingredienser han selv finder og samler i den nordiske natur. Produkterne er uden syntetiske parfumestoffer, og er helt fri fra mineralske olier og parabener.
De populære RAZspa produkter


RAZspa produkterne er baserede på produktformler med viden dateret helt tilbage til vikingetiden, kombineret med ny viden og Raz’s store kenskab om de nordiske urters og planters virkning på huden. Produkterne er dansk produceret, og har himmelske, diskrete dufte med imponerende virkning. Produkterne er fri for mineralske olier og parabener, så de er perfekte til dig, som er betænksom med, hvad du putter på din hud og hår. RAZspa tager et stort socialt ansvar. Leret til Cleansing Mask er forarbejdet hos et kvinde drevet Fair Trade-kooperativ i Marrakech. Gaveæskerne samles af unge mænd med Downs syndrom, og produktlabels bliver påsat af ikke-voldelige indsatte i danske fængsler.RAZspa bestsellere


RAZspa’s sortiment består af hudpleje med serum, olier, masker og cremer, samt pleje til hud, hænder og håret. Blandt de absolutte bestsellere ligger RAZspa Repair og Cleansing Mask. Repaireffektiv salve, der er sprængfyldt med plejende og fugtgivende ingredienser som genopbygger og reparerer huden. RAZspa Cleansing Mask er en rensemaske som fjerner snavs og urenheder, og efterlader huden glat og frisk. Lige i hælene på de to bestsellere ligger RAZspa MdH Serum, som er en serum der hæmmer inflation og modvirker bakterier - perfekt til fedtet og uren hud. Sidst men ikke mindst har vi RAZspa Shampoo og Conditioner, der giver volume og struktur, samtidig med at pleje hår og hovedbund.Med RAZspa’s fantastiske produkter finder du alt fra hudpleje til krops- og hårpleje. Perfekt til dig der ønsker kvalitetsprodukter, med god samvittighed!Besøg producentens hjemmeside: RAZspa

Produkt undersider


RAZspa Shampoo og Balsam


RAZspa Ansigtsrens og Ansigtspleje


RAZspa Håndpleje og Håndsæbe


RAZspa Kropspleje og Kropsrens


RAZspa Læbepleje