Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

RefectoCil

RefectoCil er frisørernes foretrukne brand, når det kommer til øjenvippe- og øjenbryns- farver. RefectoCil’s farve-system sikrer et professionelt resultat hver gang samt en intens og holdbar farve.

31 produkt(er)

When only the best will do

RefectoCil skaber øjenbryns- og vippefarver af høj kvalitet og har gennem mange år været frisørernes foretrukne farvesystem.

Historien om RefectoCil

RefectoCil Professionel er et verdenskendt brand, der blev grundlagt i 1950 i Østrig. I dag er RefectoCil repræsenteret i mere end 70 lande verden over og kendt for sine professionelle kvalitetsprodukter til øjenbryns- og vippefarvning. RefectoCil’s farvesystem er det, alle frisører og kosmetologer bruger, og brandet sikrer et professionelt resultat hver eneste gang.

RefectoCil produkterne

Det professionelle sortiment dækker over et væld af farver samt mange praktiske accessories, som tilsammen gør RefectoCil til det bedste farvesystem inden for øjenbryns- og vippefarvning. Farverne holder i op til 6 uger og er vandafvisende, så man ikke skal bekymre sig om regnvejrsdage. Det bedste resultat opnås ved at farve bryn og vipper regelmæssigt, da farven trænger dybere ind i hårsækkene for hver farvning. Dette gør øjenbryns- og vippefarven mere intens og holdbar.

RefectoCil fordelene

RefectoCil farverne får øjnene til at se mere udtryksfulde ud, selv uden makeup. Derudover sparer man masser af tid om morgenen, da mascara-forbruget kan nedsættes. Med farvede vipper kan man også vælge helt at slippe for mascara, der får øjenvipperne til at klistrer sammen, og i stedet have smukke vipper, der ser godt ud hele dagen. RefectoCil pakkerne indeholder desuden nok til 30 farvninger, så man kan farve sine bryn for ca. 2 kroner og derved slippe for at bruge unødig tid og penge hos frisøren.

De førende RefectoCil bestsellere

De bedst sælgende produkter i RefectoCil-sortimentet, er Natural Brown (No.3), Pure Black (No.1) samt RefectoCil Sensitive Medium Brown. Natural Brown er en mørkebrun og veldækkende øjenbrynsfarve, der giver en intens toning med god holdbarhed. Pure Black er en sort farve, der fremhæver lyse samt mørke vipper og bryn, så de får et mere markant udtryk. Medium Brown er en del af RefectoCil’s nyeste serie til sart hud. Farven kommer fra naturlige planteekstrakter, og den er derfor ideel at bruge til sensitiv hud, da man undgår hudirritation og rødme. Alle farverne har dog det til fælles, at de giver et smukt udtryk med en intensiv farvedybde.

For en udførlig guide til RefectoCil’s professionelle farvesystem, læs mere under fanen Brugsanvisning.

Besøg producentens hjemmeside: Refectocil