Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Reuzel

Reuzel er et populært brand, der skaber unikke retropomader med godt hold og masser af glans. Reuzels sortiment af hårvokse er skabt til at kreere det ulti- mative rockabilly-look med en perfekt finish.
Historien om Reuzel | Reuzel bestsellere

22 produkt(er)

Holland’s finest pomade

Reuzel træder ud af rockabilly-kulturen og skaber unikke retro-pomader med godt hold og en skinnende finish.

Historien om Reuzel


Reuzels historie startede, da to unge mænd, Leen og Bertus, på blot 14 år begyndte at interessere sig for klippekunsten. De drømte om at blive herrefrisører, og begge havde en stor forkærlighed for den klassiske barberkunst samt rock ’n roll kulturen. Leen og Bertus fik begge deres drøm opfyldt, da de sammen åbnede den klassiske barbersalon Schorem Haarsnijder En Barbier i Rotterdam. Salonen har specialiseret sig i ikoniske frisurer fra 50’erne og 60’erne. Med mange års erfaring i frisørbranchen besluttede Leen og Bertus sig for at skabe den ultimative pomade. Resultatet blev Reuzel-pomaderne.

Reuzel bestsellere

Reuzels bedst sælgende produkter er to velkendte hårvokse, nemlig Reuzel Grease og Reuzel Pomade. Begge er skabt ud fra en forudsætningen om, at de skal leve op til Leen og Bertus’ høje standarder, og de er hurtigt blevet populære blandt retro-elskere. Reuzel Grease er en voks- og oliebaseret pomade, der tilfører medium hold og glans til frisuren uden at afstive, mens Reuzel Pomade er en vandbaseret hårvoks. Pomaden tilfører et stærkt men fleksibelt hold og masser af glans til håret for et skinnende blankt rockabilly-look.

Retro-pomaderne fra Reuzel er skabt til at lave det ultimative 50’er-look fuld af glans og holdbarhed!

Besøg producentens hjemmeside: Reuzel