Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Sebastian Professional

Sebastian Professional er et ikonisk brand med et bredt sortiment af hårprodukter til pleje og styling. Sebastian Professional vægter nytænkning og innovation højt og er velkendt for sine banebrydende idéer.

Filtreret efter

9 produkt(er)

What’s next

Sebastian er et ikonisk brand inden for frisørbranchen, der altid hår gået forrest, når det kommer til nytænkning og innovation af nye hårplejeprodukter.

Historien om Sebastian

Brandet Sebastian blev skabt i L.A. i begyndelsen af 1970’erne af frisøren Geri Cusenza. Han var inspireret af 60’ernes oprør mod det forventede, og han ønskede at fortætte i ’flower power’ tidens revolutionerende fodspor. Nu var det lovligt at tænke kreativt samt at gå imod formerne, og Sebastian blev således grundlagt med frygtløshed som omdrejningspunkt. Frygtløsheden handlede om innovation og modet til at ændre, hvad der ellers havde været standard igennem årtier.

Brandet Sebastian

Med Geri Cusenza i spidsen har Sebastian stået for nogle af de mest banebrydende opfindelser inden for skønhedsbranchen. Uden Geris frygtløse drivkraft og behovet for nytænkning, er det ikke sikkert, at verden i dag ville kende til crepejernet eller den ammoniak-frie hårfarve. Idéen om innovation har ikke ændret sig, som virksomheden er blevet ældre, og Sebastian står til stadighed for nogle af de mest banebrydende idéer inden for hårplejeprodukter.

Sebastian produkterne

Sebastians produktsortiment spænder bredt og indeholder både hårprodukter til pleje og til styling. Et af de mest ikoniske og anerkendte Sebastian produkter er Potion 9, der fremstod som noget helt unikt, da den blev præsenteret for omverdenen i 1995. Potion 9 var første gang pleje blev kombineret med styling, og den unikke 2-i-1 hårlotion giver både elasticitet samt kontrol, hold og glans til håret.

Sebastians bestsellere

Igennem mange år har Sebastians produkter stået forrest på hylderne hos frisører verden over, og det er nemt at forstå hvorfor. Blandt de allerstørste successer finder man Sebastian Craft Clay - en fleksibel lervoks, der giver godt hold og tekstur til frisuren samt en flot mat finish. Craft Clay er den sikre vej til et veldefineret og holdbart look.

Ønsker du at forkæle dit hår med det ypperste inde for innovativ hårpleje, er Sebastians vidtrækkende sortiment dit perfekte match!

Besøg producentens hjemmeside: Sebastian Professional