Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

ShaveSafe

ShaveSafe er et dansk brand, der producerer plejende produkter til barbering. ShaveSafe sortimentet dækker over fugtgivende barber- skumme, der alle er frie for parfume, farvestoffer og parabener.

17 produkt(er)

Best shave in the world

ShaveSafe er en anerkendt dansk virksomhed, der producerer plejende barberskum fri for parfume, farvestoffer og parabener!

Historien om ShaveSafe

ShaveSafe er et dansk brand, der blev lanceret i 2011 af iværksætterkvinden Nana Rytter Nielsen under virksomheden Shabenaa. Nana døjede selv med knopper på benene, kløe og indgroede hår efter barbering og syntes, at der manglede et produkt på markedet, der kunne behandle og forebygge disse gener. Nana indgik derfor i samarbejde med et farmaceutisk firma - og kort tid efter kom ShaveSafe til verden.

ShaveSafe produkterne

ShaveSafe er en serie af fugtgivende barberskum, der effektivt modvirker gener samt plejer huden under barbering og intimbarbering. Brandet er anerkendt landet over og har desuden vundet ’bedst i test’ i IFORM-bladet i 2013. Formålet bag virksomheden og brandet er at hjælpe andre af med generne bag barbering, så det ikke længere er være pinligt at vise sig frem for andre.

ShaveSafe bestsellere

I dag består ShaveSafes sortiment af en barberskum til normal hud og en barberskum til sensitiv hud. Flere spændende produkter er dog på tegnebrættet, og virksomheden er i konstant udvikling. Det absolut bedst sælgende produkt i serien er ShaveSafe Barberskum til normal hud, der er fri for parfume, farvestoffer og parabener. Barberskummen sikrer en tæt og ren barbering hver eneste gang, og den kan anvendes til både mænd og kvinder. Barberskummen renser effektivt huden, så kløe og hudirritation undgås, samtidig med at skummen har en plejende effekt, der efterlader huden silkeblød og glat.

Med de skønne produkter fra ShaveSafe slipper du for gener efter barbering, så du igen kan vise dig frem med højt selvværd!

Besøg producentens hjemmeside: ShaveSafe